Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Γιώργος Τσαλίκης: Θα κινηθεί νομικά για τα σχόλια που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις του για την Μαρίνα Σάττι – «Με λέγανε σιχαμένο»

Γιώργος Τσαλίκης: Θα κινηθεί νομικά για τα σχόλια που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις του για την Μαρίνα Σάττι – «Με λέγανε σιχαμένο»

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τσαλίκης στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη και τόνισε ότι θα κινηθεί νομικά για τα σχόλια που δέχθηκε από χρήστες του διαδικτύου, έπειτα από όσα είπε για την Μαρίνα Σάττι.

«Κατέληξα να καταφύγω στη δικαιοσύνη. Ο μόνος λόγος που θα ασχοληθώ και θα περάσω σε μηνύσεις, είναι ότι ενώ οι δικηγόροι μου τους ενημερώσανε, εκείνοι προκλητικά συνεχίσανε και λέγανε: “Ακόμα δεν μας έκανες τίποτα; Ακόμα δεν μας πήρε ο δικηγόρος σου;”».

Και σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε: «Κοντεύω τα 50, με λέγανε κ@λ@γερε, σιχαμένε, ξεχασμένε και πάρα πολλά άσχημα πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνει 180 live τον χρόνο και είμαι 48 χρονών. Ούτε γέρος είμαι, ούτε έκανα ηλικιακό ρατσισμό στη Μαρίνα Σάττι. Εγώ είπα ότι δεν είναι πιτσιρίκα λέγοντας ότι ένας άνθρωπος κοντά στα 40, έχει πλήρη επίγνωση των πράξεων του».

 

enikos

Δες επίσης

Κώστας Κωστόπουλος: Αθώος ο σκηνοθέτης για τον βιασμό της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου

Ομόφωνα αθώο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Κώστα Κωστόπουλο με την κατηγορία του βιασμού της ...