Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Γυναικεία υπόθεση το τάβλι στην Καρδίτσα…

Γυναικεία υπόθεση το τάβλι στην Καρδίτσα…

Μια γυναίκα αναδείχθηκε νικήτρια στους αγώνες τάβλι στην Καρδίτσα.
Οπως μας ενημερώνει ο Ομιλος Αγωνιστικού τάβλι Καρδίτσας “Με μεγάλη επιτυχία και την προσέλευση νέων παικτών διεξήχθη την Πέμπτη 12/11 η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος 2015-16 Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι (backgammon) που διοργανώνει ο Σ.Α.Τ.Ο.Κ.
Μετά από μία σειρά συναρπαστικών αγώνων και πεντάωρη αγωνιστική διαδικασία, νικήτρια των αγώνων αναδείχθηκε η δευτεραθλήτρια του περυσινού πρωταθλήματος Βιβή Σκριμπώνη,
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ, τους ανθρώπους του οποίου ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία τους.

Το νέο πρωτάθλημα άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς υπάρχει πολύ μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος αλλά και συνεχής προσέλευση νέων παικτών. Στις αγωνιστικές δραστηριότητες του Ομίλου περιλαμβάνονται για εφέτος, εκτός του πρωταθλήματος, το Κύπελλο backgammon 2015-16, το καθιερωμένο πλέον Πανθεσσαλικό Κύπελλο την περίοδο των Χριστουγέννων και το Κύπελλο «Αντώνης Μαλτεζόπουλος» στις 26,27 και 28 Μαρτίου 2016.

Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19/11. Λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν με νεώτερη δημοσίευσή μας.

Εν τω μεταξύ η ομάδα Μπριτζ του Ομίλου θα λάβει μέρος την Κυριακή 15/11 στην 3η ημερίδα του Κυπέλλου Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας, που διεξάγεται στο Divani Palace στην Λάρισα, το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ.

www.facebook.com/tavli.karditsa.backgammon

Δες επίσης

Δραματικές στιγμές σε εστιατόριο του Βόλου – 68χρονη πέθανε ενώ έτρωγε

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε κατάστημα εστίασης του Βόλου, όταν μια 68χρονη ...

Αφήστε μια απάντηση