Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Γέννησε τρίδυμα και πέθανε – Στο εδώλιο ο γυναικολόγος για τον θάνατο της μητέρας!

Γέννησε τρίδυμα και πέθανε – Στο εδώλιο ο γυναικολόγος για τον θάνατο της μητέρας!

Η 35χρονη γυναίκα έφερε στον κόσμο τρία υγιέστατα παιδιά και πέθανε – Συγκλονισμένοι οι συγγενείς της από την τραγωδία…

Γιατρός στο εδώλιο για δεύτερη φορά για τον θάνατο μητέρας που έφερε στον κόσμο τρίδυμα. Όλα έγιναν στις 18 Μαϊου 2009. Οπως υποστηρίζει η πολιτική αγωγή, η Αλεξάνδρα Ασπιώτη σε ηλικία 35 ετών έχασε την ζωή της από ιατρική αμέλεια. Η άτυχη γυναίκα αισθάνθηκε δυσφορία λίγες ημέρες πριν κλείσει τον 9ο μήνα κυήσεως. Ο Πατρινός γιατρός της είπε να πάει την επομένη μέρα στο νοσοκομείο, όμως εκεί κατά το κατηγορητήριο δεν προέβη στις δέουσες ιατρικές πράξεις, ενώ δεν την είχε προειδοποιήσει να μην παίρνει το σκεύασμα salospir το οποίο της προκαλούσε αιμορραγία.

Την επομένη το πρωί η άτυχη γυναίκα, ενώ ήδη είχε γεννήσει τρία υγιέστατα παιδιά πέθανε. Ο Πατρινός γιατρός υποστηρίζει πως έκανε όλες τις δέουσες ιατρικές ενέργειες, πως τήρησε το πρωτόκολλο και μάλιστα στους χρόνους που η ιατρική επιστήμη ορίζει. Οι συγγενείς όμως αμφισβητούν τον χρόνο που σημειώθηκαν οι συγκεκριμένες ιατρικές πράξεις, ενώ τον κατηγορούν πως ενώ είχε δυσφορία δεν την ενημέρωσε πως θα έπρεπε άμεσα να μεταβεί σε νοσοκομείο.

Ο γιατρός κάθισε στο εδώλιο την 26η Φεβρουαρίου 2014. Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε 18 μήνες φυλάκιση για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ο γιατρός υπέβαλε έφεση, και η απόφαση του Εφετείου θα εκδοθεί την προσεχή Τετάρτη.

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Δες επίσης

Μετά τις υψηλές θερμοκρασίες και την αφρικανική σκόνη έρχονται βροχές και οι καταιγίδες

Αλλάζει τελείως το σκηνικό του καιρού από την Πέμπτη, καθώς την αφρικανική σκόνη διαδέχονται οι ...

Αφήστε μια απάντηση