Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ 41 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας με τριπλή διάκριση στα FineWaterAwards 2021

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ 41 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας με τριπλή διάκριση στα FineWaterAwards 2021

Η εκτός συνόρων καταξίωση του ΘΕΟΝΗ συνεχίζεται, με 3 νέες διεθνείς διακρίσεις να ενισχύουν τη θέση του ως το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο, πλέον φθάνοντας τα 41 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας. Το ΘΕΟΝΗ, το γαστρονομικό νερό της Ελλάδας, κατάφερε να ξεχωρίσει για μία ακόμη φορά σε έναν από τους πιο έγκριτους και αυστηρούς διεθνείς θεσμούς Ποιότητας και Γεύσης, ταFineWaterAwards2021. Απέσπασε τριπλή διάκριση, κατακτώντας τοSilverAwardγια τη Stillκαι Sparklingεκδοχή του σε γυάλινηφιάλη και το GoldAward για την καινοτόμο, 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΘΕΟΝΗ ήταν το μοναδικό Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό που κατάφερε να διακριθεί στη φετινή διοργάνωση των FineWaterTaste&DesignAwards, ανάμεσα σε πολλά διεθνή brandsνερού.Το ΘΕΟΝΗεξακολουθεί να αποτελεί άξιο εκπρόσωπο της Ελλάδας και βασικό πρωταγωνιστή στην παγκόσμια Food&Beverageσκηνή, ξεχωρίζοντας για τα μοναδικά ποιοτικά του χαρακτηριστικά, την ιδιαίτερη γεύση του καθώς και για το γεγονός πως διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό.

Οι3 νέες διεθνείς διακρίσειςγια το ΦυσικόΜεταλλικόΝερόΘΕΟΝΗαποτελούν φυσική συνέχεια της διεθνούς τροχιάς την οποία έχει ήδη ξεκινήσει να χαράσσει το Διαμάντι από την Πηγή Γκούρα, το οποίο αναβλύζει φυσικά στα 1,100 μ. στην Οροσειρά των Αγράφων και από εκείκατακτά την παγκόσμια αγορά.

FINEWATERSOCIETY

ΗδιεθνήςδιοργάνωσηFineWaterSocietyαποτελείτονύψιστοεκπρόσωποτουνερούπαγκοσμίως. Μεβασικόγνώμονα την εκπαίδευση γύρω από το πιο πολύτιμο αγαθό της φύσης, προσφέρει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να μυηθούν στον κόσμο του νερού και επιβραβεύει μέσα από εξαιρετικά δύσκολες διαδικασίες τα brandsπου ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους.

Οκόσμος του ΘΕΟΝΗ είναι συναρπαστικός, γεμάτος ενυδάτωση και ευεξία!

Instagram: @theoninaturalmineralwaterΙΙFacebook: Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

#TheoniWater #DrinkNatureWise

 

 

ΘΕΟΝΗΑ.Ε.

Η εταιρεία ΘΕΟΝΗ Α.Ε. εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας  και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ είναι το πιο βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο, έχοντας συγκεντρώσει 41 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας & Γεύσης.

 

Βατσουνιά, Μουζακίου 43060 Καρδίτσα  ΙΙ  Τ 24450-61200  ΙΙ  Μαρία Μπλέτσα ΙΙ bletsa.m@theoniwater.gr

PRAgency

CONCEPTCommunicationStrategiesI 2108025662

ΓιώταΧουλιαράyhouliara@conceptcom.gr

ΜαρίαΜεϊντάνηmmeintani@conceptcom.gr

ΑλεξάνδραΚαπέτηakapeti@conceptcom.gr

Δες επίσης

Επιστρεπτέες προκαταβολές: Νέες διευκρινίσεις από ΥΠΟΙΚ για τους όρους επιστροφής των ποσών

Αλλάζουν οι όροι επιστροφής της επιστρεπτέας προκαταβολής, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τους δικαιούχους όλων των κύκλων ...