Νεκρός μέσα στο σπίτι του στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα το πρωί γνωστός τρικαλινός συνταξιούχος φιλόλογος καθηγητής.
Η σορός του 67χρονου καθηγητή βρισκόταν σε αποσύνθεση και η μακάβρια ανακάλυψη έγινε μετά από ειδοποίηση της αστυνομίας από γείτονες λόγω της έντονης δυσοσμίας.
Ο 67χρονος που δεν είχε οικογένεια εκτός από αδέλφια και διέμενε μόνος του σε πολυκατοικία επί της οδού Σωκράτους, σήμερα το πρωί η αστυνομία άνοιξε το σπίτι του και τον βρήκε νεκρό.
Η σορός του μεταφερθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση η κηδεία του Ευάγγελου Τσόγκα θα γίνει την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Νέας Ζωής Τρικάλων.
Δες επίσης
Λαϊκη Συσπείρωση Θεσσαλίας: Λιμνοδεξαμενή στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων, έπρεπε να τελειώσει το 2022, αλλά η κοροϊδία της περιφέρειας καλά κρατεί
Η λιμνοδεξαμενή στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων, είναι ένα ακόμα έργο που δεν λέει να τελειώσει εδώ ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων


