Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Κόσμος / Φρίκη! Τη βίασε, τη σκότωσε και της έβαλε φωτιά

Φρίκη! Τη βίασε, τη σκότωσε και της έβαλε φωτιά

Εβδομάδες μετά το ξεκίνημα νέας ζωής στη Βουλγαρία, η Jan Bennett βρήκε τον πιο τραγικό θάνατο.

Η άτυχη Βρετανή γυναίκα βρέθηκε 200 χιλιόμετρα από το σπίτι της στο χωριό Malomir. Ο δολοφόνος της χτύπησε ενώ είχε βγάλει βόλτα με τα πόδια τα σκυλιά της. Οι αρχές συνέλαβαν τον 40χρονο Ivan Georgiev συνδέοντας το DNA του με τον τόπο του φρικτού εγκλήματος.

Είχε μετακομίσει στη Βουλγαρία με τον 62χρονο σύζυγό της Nick αφού έζησαν για χρόνια στην Τουρκία. Ο σύζυγός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ όταν έμαθε ότι η Jan βρέθηκε νεκρή.

“Είμαι συντετριμμένος. Δεν μπορώ να σκεφτώ τη δοκιμασία της. Ήταν αστεία, συμπονετική, υπέροχη γυναίκα. Θα μου λείψει.

Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά της και ιδιαίτερα τον σύζυγό της που δεν έχει ακόμα συνέλθει από τη δική του ασθένεια και τους φίλους της. Θα μου λείψουν οι αναρτήσεις της, τα αστεία και οι ιστορίες ζωής της” έγραψε στο Facebook ο Roz Millington.

“Ήσουν μοναδική. Το είδος του ανθρώπου που νοιαζόταν για όλους και για τα ζώα. Θα μου λείψουν τα αστεία σχόλιά σου, τα ευγενικά σου λόγια και ο ατελείωτος ενθουσιασμός και η χαρά σου.

Αντιμετώπισες τη ζωή χωρίς παράπονο ακόμα και όταν πέρασες δύσκολα. Μια πραγματικά όμορφη γυναίκα με χρυσή καρδιά. Ο κόσμος είναι φτωχότερος χωρίς εσένα”, έγραψε η κοντινή της φίλη Karin Dalbak.

Πηγή: Mirror

Δες επίσης

Οι 10 πιο περίεργοι νόμοι στον κόσμο που σίγουρα δεν ήξερες

Οι κοινωνίες για να λειτουργήσουν σωστά χρειάζονται κανόνες ώστε οι άνθρωποι να ζουν σε αρμονία. ...

Αφήστε μια απάντηση