Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Φουλ ξενέρωμα: Απαγορεύονται τα beach party

Φουλ ξενέρωμα: Απαγορεύονται τα beach party

Οι νέοι σίγουρα θα… ξενερώσουν με την εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών, που απαγορεύει τις συναυλίες και τα πάρτι στις παραλίες.

Το Υπουργείο υποχρεώνει τους δήμους, όταν διαπιστώνουν εργασίες προετοιμασίας εκδηλώσεων να προχωρούν σε καταγγελίες, να ενημερώνουν τις ελεγκτικές αρχές και να στέλνουν ακόμη και φωτογραφίες από την καταπάτηση.

Στην σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου που εστάλη σε δήμους και Λιμενικό Σώμα, εκτός της απαγόρευσης Beach parties, συναυλιών και δυνατής μουσικής στις παραλίες και τους κοινόχρηστους χώρους του αιγιαλού, επιβάλλεται επίσης χαμηλός και περιορισμένος φωτισμός στις ακτές, ενώ απαγορεύεται η τοποθέτηση ηχητικών συστημάτων στις παραλίες, παρά μόνο με χαμηλή ένταση, που δεν υπερβαίνει τα 50 ντεσιμπέλ!

Η απόφαση αλλάζει τα δεδομένα για τις οργανωμένες παραλίες, και σίγουρα θα έχει επιπτώσεις στον τουρισμό κάποιων νησιών, όπου ο νεαρόκοσμος συνδυάζει τις διακοπές του με μουσική και χορό δίπλα στο κύμα.

4nooz.gr

Δες επίσης

Θανάσης Βέγγος: Το μεγάλο μυστικό για την σορό του σπουδαίου ηθοποιού αποκαλύφθηκε

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso έδωσε ο Γιώργος Σταυρόπουλος. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός μίλησε ...

Αφήστε μια απάντηση