Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023
trikaladay.gr / Ελλάδα / Φωτόσπαθο, δονητής και… δόντια: Τι αφήνουν οι… ξεχασιάρηδες στα ταξί!

Φωτόσπαθο, δονητής και… δόντια: Τι αφήνουν οι… ξεχασιάρηδες στα ταξί!

Οι οδηγοί των ταξί, εκτός από παντογνώστες κατά τη λαϊκή ρήση, είναι και αυτοί που μαθαίνουν τα μυστικά των επιβατών είτε μέσα από τις συνομιλίες τους κατά τη διαδρομή είτε μέσα από τα αντικείμενα που ξεχνούν στα οχήματά τους οι… αφηρημένοι πελάτες.

Και δεν μιλάμε για ένα κινητό τηλέφωνο ή ένα πορτοφόλι και μια τσάντα, όπως θα σκεφτεί ένας κοινός νους όταν μιλάμε για απολεσθέντα σε ταξί. Ένα φωτόσπαθο, ένας δονητής αλλά και μια χελώνα είναι ανάμεσα στα πιο ασυνήθιστα αντικείμενα που έχουν ξεχάσει επιβάτες στα ταξί της Uber, όπως αναφέρεται στη σχετική λίστα της εταιρείας.

Η λίστα καταλήγει και στις πιο… ξεχασιάρικες πόλεις αλλά στην ώρα και ημέρα της εβδομάδας που οι άνθρωποι είναι οι πιο ξεχασιάρηδες.

Τα 10 πράγματα που ξεχνούν συχνότερα μέσα στα ταξί και τα πιο… ξεχωριστά απολεσθέντα

Ρούχα, τηλέφωνα, σακίδια, πορτοφόλια, ακουστικά, κοσμήματα, κλειδιά, βιβλία, laptop και ρολόγια είναι τα αντικείμενα που ξεχνούν συχνότερα οι επιβάτες στα ταξί.

Το πιο μοναδικό αντικείμενο που έχει βρεθεί σε ταξί είναι ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι με τον Ντάνι Ντε Βίτο.

Μεταξύ άλλων, κάποιος ξέχασε το κανίς του, μια μηχανή ομίχλης, ψεύτικο… αίμα, έναν εκτυπωτή, έναν δονητή με τηλεχειριστήριο και… μια καρφίτσα με τον Ιησού που κρατάει ένα κομμάτι πίτσα.

Ξεχωρίζουν επίσης ένα φωτόσπαθο, ένα χάμστερ, ένα πληρεξούσιο από τουρκικό προξενείο, χελώνες και ένα ψεύτικο δόντι!

Όσον αφορά στα πιο… προσωπικά αντικείμενα, δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που βρήκαν ξεχασμένα εσώρουχα, προφυλακτικά, sex toys αλλά και μαριχουάνα.

Οι Καναδοί έχουν ξεχάσει σε ταξί μέχρι και σεντόνια!

Τα πρωτεία στην αφηρημάδα κρατούν οι Καναδοί που έχουν ξεχάσει από σεντόνια μέχρι ράφια, ενώ στην Ταϊβάν έχουν ξεχάσει «κάτι που έμοιαζε με κρόκο αυγού», ένα πιεσόμετρο και τροφή για σκύλους.

Στις ΗΠΑ, το Σάββατο και η Κυριακή είναι οι ημέρες της εβδομάδας που ο κόσμος συνήθως κάτι αφήνει πίσω του στα ταξί και ο Απρίλιος φαίνεται να είναι ο μήνας που η αφηρημάδα φτάνει στο… peak της.

in.gr

Δες επίσης

Επιστολική ψήφος: Πώς θα ψηφίζουμε στις εκλογές από το σπίτι – Όλη η διαδικασία

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου του 2024 αναμένεται να εισαχθεί προς ψήφιση στη Βουλή το ...