Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2025
trikaladay.gr / Ελλάδα / Φυλάκιση 8 μηνών με αναστολή στον δημοσιογράφο Κ. Βαξεβάνη

Φυλάκιση 8 μηνών με αναστολή στον δημοσιογράφο Κ. Βαξεβάνη

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Tριμελές πλημμελειοδικείο της Αθήνας στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, ύστερα από μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του η σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Ο κ. Βαξεβάνης είχε κατηγορηθεί για συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου, κατηγορία την οποία το Δικαστήριο, -υιοθετώντας και την εισαγγελική πρόταση-, μετέτρεψε σε απλή δυσφήμηση.

Η μήνυση αφορουσε σε δημοσίευμα στο περιοδικό Hot Doc στο οποίο περιλαμβανόταν φωτογραφία της μηνύτριας και του συζύγου της και παραπλεύρως λεζάντα που ανέφερε «στο ΚΕΕΛΠΝΟ βάφτισαν τον καρκίνο κολλητικό για να πάρει λεφτά η οικογένεια Στουρνάρα».

Δες επίσης

Νέες αποκαλύψεις για Μουρτζούκου: Πώς σκότωσε τα τρία βρέφη – «Δαίμονες κυρίευσαν το μυαλό μου»

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία από το ένταλμα σύλληψης σε βάρος της Ειρήνης Μουρτζούκου από την Αμαλιάδα. Η ...

Αφήστε μια απάντηση