Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021
trikaladay.gr / Ελλάδα / Εξελίξεις στο ΚΙ.ΝΑΛ – Πρωτοβουλία από τον Γιώργο Παπανδρέου

Εξελίξεις στο ΚΙ.ΝΑΛ – Πρωτοβουλία από τον Γιώργο Παπανδρέου

Επικοινωνία με τους 6 υποψήφιους του ΚΙΝΑΛ θα έχει ο Γιώργος Παπανδρέου

Πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο Γιώργο Παπανδρέου στο ΚΙΝΑΛ. Μετά την αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά από την κούρσα για την προεδρία στο Κίνημα Αλλαγής, οι εξελίξεις τρέχουν και οι υποψηφιότητες για τη θέση στη Χαριλάου Τρικούπη δημιουργούν ανατροπές.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει επικοινωνία με τους 6 υποψήφιους για την ηγεσία (Λοβέρδο, Καστανίδη, Ανδρουλάκη, Κεγκέρογλου, Γερουλάνο και Χρηστίδη) με στόχο να βρεθεί κοινή συνισταμένη για τη διαδοχή στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού:

«Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία Παπανδρέου είναι σε γνώση της Φώφης Γεννηματά.

Συνάντηση Παπανδρέου – Χριστοδουλάκη

Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει συνάντηση με τον Γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη.

 

ethnos

Δες επίσης

Θεσσαλονίκη: Στρατοδικείο για λοχία που έφτυσε υπάλληλο σε τράπεζα

Επεισοδιακή ήταν η συναλλαγή σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη με «πρωταγωνιστή» 40χρονο Λοχία του Στρατού. Ο Λοχίας έφτυσε τραπεζική ...