Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Διατροφή / Έτσι γίνονται τα τέλεια μπιφτέκια: Το κόλπο με τη μαγειρική σόδα που θα τα «εκτοξεύσει»

Έτσι γίνονται τα τέλεια μπιφτέκια: Το κόλπο με τη μαγειρική σόδα που θα τα «εκτοξεύσει»

Γνωρίζατε, ότι η μαγειρική σόδα μπορεί να κάνει τέλεια τα μπιφτέκια σας, «εκτοξεύοντας» τη γεύση τους; Υπάρχει, μάλιστα, ένα συγκεκριμένο κόλπο με το υλικό αυτό, που μπορεί να τα κάνει υπέροχα.

Η μαγειρική σόδα, άλλωστε, είναι χρήσιμη για ουκ ολίγες δουλειές του σπιτιού, όπως φυσικά και για το μαγείρεμα, με ένα εκ των κορυφαίων παραδειγμάτων να είναι και μια αγαπημένη γλυκιά παρασκευή. Μπορεί, λοιπόν, να κάνει και τα μπιφτέκια σας πιο αφράτα.

Μπιφτέκια: Αυτό είναι το κόλπο με τη μαγειρική σόδα

Για ένα κιλό κιμά θα χρειαστείτε 1 κουταλάκι ανακατεμένο με λίγο γάλα ή και γιαούρτι. Πολλοί το χρησιμοποιούν και για να μαλακώσουν το μοσχάρι, είτε πριν βράσει είτε και στην κατσαρόλα.

athensmagazine.gr

Δες επίσης

Τα απόλυτα Χριστουγεννιάτικα Μπισκότα!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε : 400-440γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 250 γρ. Βούτυρο Αγελάδος  (σε θερμοκρασία ...