Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Εργα συντήρησης στο οδικό δίκτυο των Δήμων Πύλης και Φαρκαδόνας

Εργα συντήρησης στο οδικό δίκτυο των Δήμων Πύλης και Φαρκαδόνας

Στη συντήρηση του οδικού δικτύου των ορεινών περιοχών των Δήμων Πύλης και Φαρκαδόνας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό. Το έργο προϋπολογισμού 300.000 ευρώ αφορά σε εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και συντήρησης με την κατασκευή των απαραίτητων τεχνικών σε όλο το οδικό δίκτυο της περιοχής Πύλης Φαρκαδόνας αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π. Ε. Τρικάλων.

Συγκεκριμένα πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες χωματουργικών και τεχνικών έργων σε τμήματα που θα υποδειχθούν από ην Υπηρεσία κυρίως για την αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο. Την μελέτη του έργου συνέταξε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία θα έχει την επίβλεψη της κατασκευής του έργου.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Η σύμβαση αυτή αφορά σε παρεμβάσεις που στοχεύουν στην αύξηση της οδικής ασφάλειας των μετακινήσεων των ανθρωπίνων κοινοτήτων και της μεταφοράς των εμπορευμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Η οδική ασφάλεια βρίσκεται στις προτεραιότητες της Περιφέρειας και για το λόγο αυτό, παρά τη δύσκολη συγκυρία και τους λιγοστούς πόρους για έργα όπως αυτό, φροντίζουμε να παρεμβαίνουμε στοχευμένα όπου κρίνεται απαραίτητο».

Δες επίσης

Ευχαριστήριο για τη δημιουργία γηπέδου μπασκετ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές/-τριες και η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων «Δωρόθεος Σχολάριος» ...

Αφήστε μια απάντηση