Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023
trikaladay.gr / Τοπικά / Επιτυχημένη παρουσία της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων σε Διαγωνισμό Χορού στην Θεσσαλονίκη

Επιτυχημένη παρουσία της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων σε Διαγωνισμό Χορού στην Θεσσαλονίκη

Η Ακαδημία Χορού Τρικάλων το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για το Streetdance Festival Battle Of The Best Thessaloniki 2015 !

Το Streetdance Festival Battle Of The Best Thessaloniki 2015 συνεχίζει ακάθεκτο για 11 συνεχόμενη χρονιά! Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Νεολαίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι ομάδες break dance της Ακαδημίας έδωσαν δυναμικό παρών στον διαγωνισμό υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου διδασκαλίας Bboy Dori όπου αποκόμισαν τεράστιες χορευτικές εμπειρίες και πολύ καλές θέσεις στη κατάταξη αυτού .

Συμμετείχαν οι μαθητές: Τογιάλλι Φράνκο , Πάτσε Μάρκος , Μαρούλης Γρηγόρης , Τσιοπελάκος Δημήτρης , Παπαϊωάννου Γιάννης , Γρηγορίου Θωμάς , Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος ,Τζήμας Χρήστος ,Τσιβίκης Αλέξανδρος ,Τσιβίκης Δημήτρης Τζαβαλιάς Παναγιώτης , Σουλεϊμάνης Γιάννης , Γκαρνάρας Θωμάς και Νετζίπι Νικόλας.

Μετά το πέρας του φεστιβάλ το οποίο παρακολούθησαν 50 άτομα της Ακαδημίας ακολούθησε ένα δίωρο διάλειμμα στην ηλιόλουστη πόλη της Θεσσαλονίκης και στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos όπου η αποστολή απόλαυσε τον καφέ και τη βόλτα της στα καταστήματα του.
Την αποστολή συνόδευσαν οι Γιούλια Πεταράκη , Μάγδα Μπέττα , Στέλλα Μπλάνα , Φαλαγκάρα Βούλα και Σούλιος Σταύρος.

Ευχαριστούμε τα αρτοποιεία «Διαλεχτό» για τα εδέσματα που μας πρόσφερε.

Η Ακαδημία Χορού Τρικάλων με πολύ χαρά ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας των τμημάτων της για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μύλο των Ξωτικών, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ. Περισσότερες λεπτομέρειες για το Χριστουγεννιάτικο μουσικοχορευτικό σόου καθώς και τον παρουσιαστή της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν σύντομα…!!

Δες επίσης

Ανασκόπηση των επισκέψεων κλιμακίων του ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε Τρικάλων (φωτο)

Στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και επαφής με την κοινωνία, κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ περιόδευσαν σε ...

Αφήστε μια απάντηση