Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Ενθουσιασμένοι έφυγαν από την περιοχή των Μετεώρων Ευρωπαίοι Travel Bloggers VIDEO

Ενθουσιασμένοι έφυγαν από την περιοχή των Μετεώρων Ευρωπαίοι Travel Bloggers VIDEO

«Το μεγαλείο των Μετεώρων εντυπωσίασε τους Ευρωπαίους Travel Bloggers»
Μαγεμένοι από το μεγαλείο των Μετεώρων έμειναν κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους Ισπανοί Travel Bloggers (http://www.mibauldeblogs.com) που φιλοξένησε η “Meteora Thrones Tour On Time” (www.meteoratour.com) την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015.
Η μοναδικότητα του θρησκευτικού , γεωλογικού και πολιτιστικού φαινομένου των Μετεώρων άφησε άφωνα τα μέλη της αποστολής που δήλωσαν εντυπωσιασμένα από την ομορφιά της περιοχής.
Φθάνοντας στην Καλαμπάκα πραγματοποίησαν ένα σύντομο περίπατο στην πόλη ξεκινώντας από τα γραφεία της “Meteora Thrones Tour On Time” έως την πλατεία Δημαρχείου απ’ όπου και αναχώρησαν για τα Μετέωρα.
Κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους επισκέφθηκαν τις Ιερές Μονές Βαρλαάμ και Αγίου Στεφάνου όπου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ανεκτίμητης αξίας τοιχογραφίες και εικόνες.
Εντυπωσιάστηκαν επίσης στη θέα όλων των υπολοίπων Ιερών Μονών συλλέγοντας πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό που θα κάνει τον γύρο του κόσμου και θα αναδείξει την περιοχή.
Ακολούθησε lunch break στο ξενοδοχείο Divani Meteora προσφορά του ομίλου Divani σε έναν υπέροχο , ειδικά διαμορφωμένο χώρο , όπου απόλαυσαν μοναδικές ελληνικές γεύσεις που είχαν ετοιμαστεί από τον chef του ξενοδοχείου κ. Χρήστο Τασιόπουλο και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τον εκπρόσωπο του Σ.Τ.Ε.Μ.
H “Meteora Thrones Tour On Time” αντιλαμβανόμενη την τεράστια διείσδυση των Travel Bloggers στο διαδίκτυο και τα Social Media θα συνεχίσει να είναι αρωγός κάθε προσπάθειας για την ανάδειξη και προώθηση των Μετεώρων

Δες επίσης

Ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαστηριακών γιατρών

ΣΥΝ.ΕΡΓ.ΑΣΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ...

Αφήστε μια απάντηση