Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Ελεύθεροι οι δύο Λαρισαίοι που κατηγορούνται ότι βίασαν φοιτήτρια στο Βόλο

Ελεύθεροι οι δύο Λαρισαίοι που κατηγορούνται ότι βίασαν φοιτήτρια στο Βόλο

Με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με τον όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, οι δύο νεαροί από τη Λάρισα που κατηγορούνται για βιασμό φοιτήτριας στον Βόλο.

Τους δύο νεαρούς 23 και 24 ετών είχε καταγγείλει 22χρονη από το Βόλο, φοιτήτρια σε άλλη πόλη ότι την βίασαν αφού την οδήγησαν σε ερημική περιοχή πέρυσι τον Ιούλιο. Πραγματοποιήθηκε προκαταρκτική έρευνα και ασκήθηκε δίωξη για βιασμό από κοινού κατά των δύο νεαρών που κατήγγειλε ονομαστικά η 22χρονη και προχθές απολογήθηκαν στον ανακριτή Βόλου.

Οι νεαροί άνδρες στην απολογία τους αρνήθηκαν ότι έκαναν χρήση βίας για να έρθουν σε συνουσία μαζί της και κατέθεσαν ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού η κοπέλα τους προκάλεσε βγάζοντας την μπλούζα και ό,τι έγινε, ήταν με τη συναίνεσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα δεν εξετάστηκε από ιατροδικαστή που να πιστοποιούσε πως έπεσε θύμα βιασμού, ενώ το όλο θέμα προέκυψε, όταν ήταν στην επικαιρότητα οι καταγγελίες διαφόρων γυναικών μέσω του κινήματος Me too.

ertnews.gr

Δες επίσης

Ο αγρότης από τη Μαγνησία που έγινε viral: «Είσαι της κυβέρνησης και τα παίρνεις και μιλάς» – Χαμός στον τηλεοπτικό αέρα (βίντεο)

Viral στα κοινωνικά δίκτυα έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η τηλεοπτική διαμάχη του Προέδρου της Ομοσπονδίας ...