Κυριακή, 22 Μαΐου 2022
trikaladay.gr / Lifestyle / Έλενα Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδης ξανά στα δικαστήρια – “Δεν τελείωσε τίποτα”

Έλενα Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδης ξανά στα δικαστήρια – “Δεν τελείωσε τίποτα”

Έλενα Παπαρίζου και Τόνυ Μαυρίδης θα συναντηθούν ξανά στα δικαστήρια, καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης πήρε αναβολή για τις στις 25 Μαΐου.

Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται εδώ και χρόνια σε δικαστική διαμάχη. Το μεσημέρι της Τετάρτης, τόσο η Έλενα Παπαρίζου όσο και ο Τόνυ Μαυρίδης αρνήθηκαν ευγενικά να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους κατά την αποχώρησή τους από την Ευελπίδων.

“Θα τα πούμε μετά τις 25, δεν τελείωσε τίποτα. Την επόμενη φορά ίσως πούμε κάτι παραπάνω”, είπε ο Τόνυ Μαυρίδης.

Η τραγουδίστρια μήνυσε τον Τόνυ Μαυρίδη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση, με αφορμή παλιότερες δηλώσεις που είχε κάνει εκείνος για την τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό”, ακόμη ένας λόγος που οι δυο τους έχουν οδηγηθεί στα δικαστήρια είναι η μεζονέτα που είχε αγοράσει από κοινού το ζευγάρι στη Γλυφάδα και ήταν αξίας περίπου μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Όπως ισχυρίζεται η Έλενα Παπαρίζου, στη μεζονέτα αυτή μένει ο Τόνυ Μαυρίδης χωρίς εκείνη να παίρνει κάποιο αντίτιμο. Η αξία της μεζονέτας που αγοράστηκε 520.000 ευρώ το 2006 σήμερα ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

 

 

enikos

Δες επίσης

Στάθης Ψάλτης: Απούσα η οικογένεια από την εκταφή – Τι λέει ο δήμος Ζωγράφου

Αλαλούμ προκλήθηκε με την εκταφή του αγαπημένου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, ο οποίος βρισκόταν ενταφιασμένος στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, με την ...