Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο αστυνομικός που συνελήφθη στη Λάρισα για δωροληψία

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο αστυνομικός που συνελήφθη στη Λάρισα για δωροληψία

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του σήμερα Δευτέρα στην ανακρίτρια, ο αστυνομικός τον οποίο βαραίνει κατηγορία για δωροληψία στη Λάρισα.

Ειδικότερα η κατηγορία αφορά το ότι έλαβε 100 ευρώ από Ιταλό οδηγό προκειμένου να μην του βεβαιωθεί τροχονομική παράβαση, ενώ είχε συλληφθεί με αυτόφωρη διαδικασία από κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος.

Αρνούμενος την κατηγορία ο αστυνομικός, αφού απολογήθηκε αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους: απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο Αστυνομικό Τμήμα μηνιαίως. Επίσης θα πρέπει να καταβάλλει χρηματική εγγύηση ύψους 1000 ευρώ.

 onlarissa.gr

Δες επίσης

Απολογήθηκε ο Τριαντόπουλος για την αλλοίωση του χώρου της τραγωδίας των Τεμπών – Αναμένεται η κρίση του Δικαστικού Συμβουλίου

Έκλεισε ο κύκλος της ανακριτικής διαδικασίας, στο πλαίσιο της ποινικής διερεύνησης για την αλλοίωση του ...