Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / ΕΚΤΑΚΤΟ: Στους 13 οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορονοϊό

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στους 13 οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορονοϊό

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Άλλοι τρεις άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 13.

Πρόκειται, κατά πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, για έναν 84χρονο άνδρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αθήνας, ακόμη έναν άνδρα στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και μία 94χρονη στην κλινική «Παμμακάριστος» της Αθήνας. Όλοι τους είχαν υποκείμενα νοσήματα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Πλέον, εκ των 13 νεκρών στη χώρα μας από τον φονικό ιό, 11 είναι άνδρες και δύο γυναίκες.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή απεβίωσε μια γυναίκα 93 ετών που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο του Ρίου ως επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από επιπλοκές του κορονοϊού στους 10. Η 93χρονη προερχόταν από την Ηλεία ως επαφή με τους εκδρομείς στους Αγίους Τόπους. Σύμφωνα με την ενημέρωση του λοιμωξιολόγου, Σωτήρη Τσιόδρα έως την Παρασκευή τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού ήταν 495.

Δες επίσης

Αποστολή των πρώτων πράξεων επιβολής προστίμων και οφειλών σε ιδιοκτήτες οχημάτων που είναι ανασφάλιστα ή δεν έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας

Μετά την αποστολή των τριών κύκλων ειδοποιητηρίων σε ιδιοκτήτες οχημάτων για μη συμμόρφωση ως προς ...