Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Εκλογικό όργιο σε πολυτελή βίλα έξω από τη Λάρισα! – Αθηναϊκή εφημερίδα αποκαλύπτει

Εκλογικό όργιο σε πολυτελή βίλα έξω από τη Λάρισα! – Αθηναϊκή εφημερίδα αποκαλύπτει

Το ραντεβού ήταν προκαθορισμένο για τις 19.00 το απόγευμα, γιατί όπως ανέφεραν χαρακτηρίστηκα, «όταν κλείσουν οι κάλπες,

θα ανοίξουν οι ορίζοντες του σεξ». Πράγματι, όλοι ήταν ακριβείς στο ραντεβού τους: 7 ζευγάρια, συν τους οικοδεσπότες, 8 στο σύνολο! Τα 6 από αυτά είχαν πάρει μέρος κι άλλες φορές στη διαδικασία ανταλλαγής συντρόφων και είχαν οικειότητα μεταξύ τους.

Το έβδομο ζευγάρι, προσκεκλημένο από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, δεν γνώριζε τους υπολοίπους, αλλά ήξερε καλά την ερωτική διαδικασία, καθώς πολλές φορές είχε ανταλλάξει συντρόφους -και με τους ιδιοκτήτες της βίλας του θεσσαλικού κάμπου!

Αφού άρχισαν να τσιμπάνε τους μεζέδες για αρχή και να ρέει άφθονη η σαμπάνια στα ποτήρια τους, η τηλεόραση που έδειχνε τα exitpolls τράβηξε τα βλέμματα κάποιων και άρχισε η πολιτική συζήτηση. Μεταξύ βλεμμάτων, χαδιών και ερωτικών συνθημάτων και λίγο πριν να αρχίσουν να βγαίνουν τα πρώτα ρούχα, η διαδικασία των εκλογικών αποτελεσμάτων προχωρούσε με γοργούς ρυθμούς.

Όταν, όμως, ακούστηκε ότι η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων θα είναι τουλάχιστον 7 μονάδες, ο νέος άνδρας… της εναλλακτικής παρέας άρχισε τα «γαλλικά» και τις ειρωνείες για τους ψηφοφόρους συγκεκριμένου κόμματος.

Ένας από την παρέα το πήρε προσωπικά, θίχτηκε και άρχισε το πανηγύρι. Κανείς δεν μπορούσε να ηρεμήσει τους δύο άντρες, που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, αφού ο ένας πέταξε το ποτό του στο πρόσωπο του άλλου! Το ερωτικό κλίμα χάλασε και παρόλο που οι διοργανωτές του πάρτι έκλεισαν την τηλεόραση, τίποτα δεν μπορούσε να χαλαρώσει την παρέα. Κάποιες από τις γυναίκες έκαναν απέλπιδες προσπάθειες να ανεβάσουν τη διάθεση των αντρών και να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, αλλά μάταια!

Τελικά, η βραδιά τελείωσε άδοξα, αφού τα ζευγάρια έφυγαν με την εμπειρία της ανταλλαγής ύβρεων και όχι συντρόφων! Μάλιστα, ένα από τα ζευγάρια ζήτησε και τα λεφτά του πίσω!

Πηγή: Εφημερίδα Starpress

Δες επίσης

Επί τάπητος το Master Plan των Ολλανδών για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας – Τί λέει ο καθηγητής Ευθύμης Λέκκας (βίντεο)

Για το  στρατηγικό σχέδιο της Ολλανδικής εταιρίας με αντικείμενο τη βελτίωση της διαχείρισης υδάτων, αγροτικών ...

Αφήστε μια απάντηση