Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Έκλεβε τον συνεργάτη-φίλο του

Έκλεβε τον συνεργάτη-φίλο του

Εκπληκτος έμεινε 41χρονος Λαρισαίος όταν έβαλε κάμερα στο κατάστημά του για να ελέγξει πώς… λείπουν χρήματα από τις εισπράξεις.

Για να διαπιστώσει πως αυτός που «έβαζε χέρι» στην ταμειακή μηχανή δεν ήταν άλλος παρά ο 48χρονος φίλος του, με τον οποίο το τελευταίο διάστημα, λόγω ιδιότητας, είχε αναπτύξει και επαγγελματική συνεργασία.

Με τη φιλική σχέση, να χαλάει μετά από αρκετά χρόνια ενώ η συνέχεια θα δοθεί σήμερα ενώπιον των εισαγγελικών αρχών στις οποίες θα παραπεμφθεί ο συλληφθείς 48χρονος Λαρισαίος, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Ευτυχώς για τον 41χρονο καταστηματάρχη, ο αδελφός του ήταν αυτός που προνόησε καθώς παράλληλα με τις εισπράξεις κρατούσε και σημειώσεις για τα έσοδα διαπιστώνοντας έτσι το… ταμειακό έλλειμμα και, με την καταγγελία του γεγονότος στην ΕΛ.ΑΣ., η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας να προχωρά χθες στη σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο 41χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος επί της Ανθ. Γαζή, θέλησε να φύγει με ολιγοήμερη άδεια αφήνοντας ωστόσο στο πόστο του, τον αδελφό του.

Εκείνος προνόησε εκτός από τις πωλήσεις, να κρατά παράλληλα και σημειώσεις για τις εισπράξεις, με αποτέλεσμα όταν ήρθε ο καιρός να παραδώσει ταμείο στον αδελφό του, να διαπιστώσει το έλλειμμα στα εισπραχθέντα.

Ο 41χρονος μάλλον δεν αιφνιδιάσθηκε από την εξέλιξη αφού και στο παρελθόν απουσίαζαν μικροποσά, μόνο που αυτή τη φορά συμφώνησε να εγκαταστήσουν κάμερα στο κατάστημα και παράλληλα να ενημερώσουν την ΕΛ.ΑΣ.

Ετσι, τα προσημειωμένα χρήματα στο συρτάρι της ταμειακής ήταν το «δόλωμα» προκειμένου να εντοπισθεί ο δράστης, όπως και συνέβη χθες το πρωί όταν πήγε στο μαγαζί ο 48χρονος φίλος του καταστηματάρχη, με τον οποίο – λόγω επαγγέλματος του συλληφθέντα – ανέπτυξε και επαγγελματική συνεργασία.

Σύμφωνα λοιπόν με άλλες πηγές, ο καταστηματάρχης προσφέρθηκε να φτιάξει καφέ στο φίλο του, που όταν αυτός έμεινε μόνος του άνοιξε την ταμειακή και πήρε ένα μικρό ποσό, περί τα 30 ευρώ, από τα 300 με 400 ευρώ που βρισκόταν στο συρτάρι εκτιμώντας προφανώς ότι το μικροποσό δεν θα γινόταν άμεσα αντιληπτό.

Ο 48χρονος βεβαίως αγνοούσε την ύπαρξη της κάμερας, όπως αγνοούσε επίσης ότι για την υπόθεση, ήταν ενήμερη και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, αστυνομικοί της οποίας τον συνέλαβαν στη συνέχεια έχοντας στην κατοχή του τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ο 48χρονος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης με τον καταστηματάρχη να εκτιμά πως, τους τελευταίους μήνες, απώλεσε περί τις 5.000 ευρώ.

Β.Κ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δες επίσης

Ανακήρυξη υποψηφιοτήτων – Εκλογές ΤΕΕ 19ης Μαΐου 2024

Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, προχώρησε ανακήρυξη των ...

Αφήστε μια απάντηση