Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023
trikaladay.gr / Τοπικά / Εκδήλωση για άπορους ηλικιωμένους στα Τρίκαλα

Εκδήλωση για άπορους ηλικιωμένους στα Τρίκαλα

Ένα ξεχωριστό απογευματινό θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαΐου και ώρα 6 μ.μ. στον υπέροχο εξωτερικό χώρο του Β΄ ΚΑΠΗ Τρικάλων στα Σεισμόπληκτα. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δωρεάν προσφορά φαγητού, αναψυκτικών, καφέ, κρασιού, γλυκών αλλά και πολύ χορό και διασκέδαση με ντι τζέι τον Θανάση Παπαγεωργίου.

Η εκδήλωση αφορά τα ηλικιωμένα άτομα της ευρύτερης περιοχής μας και πραγματοποιείται μετά από πρωτοβουλία της συντονιστικής επιτροπής του β Β΄ ΚΑΠΗ, του ΚΗΦΗ , του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της αμκε «Συνειρμός».

Αιτία για την εκδήλωση, το ότι, εν μέσω οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης, οι ηλικιωμένοι είναι αυτοί που περνούν πολύ δύσκολα, αλλά ελάχιστοι ασχολούνται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Την εκδήλωση στηρίζουν με τις προσφορές τους οι επιχειρήσεις. ΚΛΙΑΦΑΣ. ΜΕΛΙΣΣΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΟΥΝΑΡΗ, ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ, ΤΣΙΛΙΛΗΣ, ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ, ΤΡΙΚΚΗ, ΜΑΡΑΒΑΣ.Β΄ ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Δες επίσης

Αίτημα του ΤΕΕ Τρικάλων για στελέχωση κλιμακίων μηχανικών δευτεροβάθμιων ελέγχων της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών με εθελοντές μηχανικούς

Τρίκαλα 26/09/2023 Αρ. Πρωτ. 13/2023 ΠΡΟΣ: Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Κ. Κικίλια Βασίλειο ...

Αφήστε μια απάντηση