Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Εικόνες βιβλικής καταστροφής από την κακοκαιρία στα παράλια της Λάρισας – Έκλεισε ο δρόμος σε πολλά σημεία – Δείτε φωτογραφίες

Εικόνες βιβλικής καταστροφής από την κακοκαιρία στα παράλια της Λάρισας – Έκλεισε ο δρόμος σε πολλά σημεία – Δείτε φωτογραφίες

Η έντονη βροχόπτωση στα παράλια της Λάρισας του δήμου Αγιάς το τελευταίο 24ωρο δημιούργησε πολλές καταστροφές με πλημμυρισμένους δρόμους και φουσκωμένα ρέματα για μια ακόμη φορά στην περιοχή.

Σε δύο σημεία του δρόμου που συνδέει Παλιουριά και Κουτσουπιά υπήρξε καθίζηση του οδοστρώματος, ενώ ο οδικός άξονας σε πολλά σημεία από Βελίκα μέχρι Κουτσουπιά έχει καλυφθεί με νερά και φερτά υλικά που κατέβασαν τα ρέματα.

Σε 3-4 σημεία λόγω των φερτών υλικών και των υδάτων έκλεισε ο δρόμος και υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας, με τα συνεργεία του δήμου Αγιάς να προσπαθούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα.

Η έντονη βροχόπτωση ξεκίνησε από το απόγευμα της Δευτέρας στις 6 μ.μ..

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

         

 onlarissa.gr

Δες επίσης

Με χειροπέδες δύο μαθητές στη Λάρισα μαζί με τους γονείς τους για το άγριο ξύλο με άλλους μαθητές έξω από σχολείο – Επιτέθηκαν με τέιζερ (φωτο)

Σε συλλήψεις δύο ανήλικων για την ακρίβεια, 15χρονων μαθητών προχώρησε χθες Τετάρτη η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ...