Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022
trikaladay.gr / Τοπικά / Εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της εταιρείας EXCELSIOR HELLAS με έδρα τα Τρίκαλα.ΦΩΤΟ

Εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της εταιρείας EXCELSIOR HELLAS με έδρα τα Τρίκαλα.ΦΩΤΟ

Με την παρουσία των μελών της οικογενείας Trucco, ιδιοκτητών του γνωστού ιταλικού καφέ Excelsior, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου τα εγκαίνια των νέων υπερσύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων της ExcelsiorHellas στο 3ο χλμ Τρικάλων-Ιωαννίνων.

H εταιρία EXCELSIOR HELLAS IKE, με έδρα τα Τρίκαλα,  της οποίας ηγείται ο Άγγελος Ντούμας, δραστηριοποιείται από το 2006 και μετά στο χώρο της εισαγωγής κι εμπορίας καφέ, διαγράφοντας μία συνεχώς ανοδική πορεία.

Ο κ. DarrioTrucco εμπνευστής και πρόεδρος του CAFFEEXCELSIOR,εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τις κτιριακές υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας ExcelsiorHellas. Eξήρε τον κ. Ντούμα για τη σκληρή δουλειά του και τον χαρακτήρισεευφυή επιχειρηματία και στενό συνεργάτη του.

Ο κ. Ντούμας ιδιαίτερα συγκινημένος, μίλησε για τον στόχο της εταιρείας ο οποίος είναι  η διασφάλιση υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών με συνέπεια κι εμμονή στο πάθος της να προσφέρει άριστης ποιότητας espresso που ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές προσδοκίες των πιο απαιτητικών πελατών της. Ευχαρίστησε την οικογένεια Trucco, τον DARRIO TRUCCOκαι τις δύο κόρες του Nicoletta και Roberta οι οποίες κρατούν τα ηνία του οίκου Torrefazioneexcelsior,για την άριστη συνεργασία, και βράβευσε τους αντιπροσώπους-συνεργάτες του που καθημερινά προσπαθούν μεήθος κι επαγγελματισμό να διατηρούν τον καφέ excelsior πρώτο στις προτίμηση των καταναλωτών. Δεν παρέλειψε δε να ευχαριστήσει όσους τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια αλλά κι όλους όσοι  στηρίζουν τον γνωστό καφέexcelsior.

Ο ιδιοκτήτης της EXCELSIOR HELLAS IKE πρεσβεύει ότι «το ανθρώπινο δυναμικό είναι ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της επιτυχίας της» και το προσωπικό του του επιφύλασσε ως έκπληξη τη βράβευσή του ως ανταπόδοση της σκληρής δουλειάς και της άριστης συνεργασίας τους.

Η εταιρία παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στον espresso για την επιχείρηση, το γραφείο ή ακόμα και για το σπίτι σε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση. Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα πωλήσεων, η ειλικρίνεια και το ήθος στον πελάτη, η άριστη κι άμεση τεχνική υποστήριξη είναι τα ισχυρά πλεονεκτήματα της εταιρείας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και φέτος, για ακόμα μία χρονιά τα coffeeawards και το κοινό έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον espressoexcelsior με 3 χρυσά κι ένα ασημένιο βραβείο!!!!!

Από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε από τους επαγγελματίες του κλάδου και στήριξε με μεγάλες χορηγίες αθλητικά σωματεία και μεγάλα event.

 

 

Δες επίσης

Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests το Σάββατο 1/10 στην Π.Ε Τρικάλων

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους Δήμους και τον ΕΟΔΥ ανακοινώνει το πρόγραμμα δράσεων ...