Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Εφοδοι εφορίας σε ειχειρήσεις και σπίτια χωρίς εισαγγελική εντολή

Εφοδοι εφορίας σε ειχειρήσεις και σπίτια χωρίς εισαγγελική εντολή

Αιφνιδιαστικούς ελέγχους στα πρότυπα της Γερμανίας, με εφόδους της Εφορίας χωρίς εισαγγελική εντολή στις επιχειρήσεις και σε σπίτια που χρησιμοποιούν φορολογούμενοι ως επαγγελματική έδρα, για το χτύπημα της φοροδιαφυγής, θέτει σε εφαρμογή η κυβέρνηση.
Εφοδοι εφορίας χωρίς εισαγγελική εντολή

Εφόδους της Εφορίας και με διαδικασίες-εξπρές, χωρίς εισαγγελική εντολή, σε γραφεία επιχειρήσεων, επαγγελματικές εγκαταστάσεις, ακόμα και σε σπίτια που χρησιμοποιούνται ως επαγγελματική έδρα από φορολογουμένους, οι οποίοι είναι ύποπτοι για μεγάλη φοροδιαφυγή, προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδης από το βήμα της Βουλής.

Οι έλεγχοι θα γίνονται ανά πάσα ώρα, ακόμα και μεταμεσονύχτια, και οι ελεγκτές θα προχωρούν σε κατασχέσεις φορολογικών στοιχείων όπως ταμειακές μηχανές, τιμολόγια, δελτία παροχής υπηρεσιών κ.ά. και, όπως είπε ο κ. Αλεξιάδης, θα γίνουν στα πρότυπα αυτών που πραγματοποίησε πρόσφατα η Γερμανία σε μεγάλους ομίλους με στόχο να χτυπηθεί η μεγάλη και διαπλεκόμενη φοροδιαφυγή

Δες επίσης

Άμφισσα: Συγκλονίζει η 23χρονη που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της – «Μου είπε θα σε βρει ο πατέρας σου σε κάδο σκουπιδιών»

«Λυγίζει» η 23χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της, χθες το βράδυ, στην Άμφισσα, με ...

Αφήστε μια απάντηση