Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Δύο παιδιά χτυπούσαν και έκλεβαν εφήβους

Δύο παιδιά χτυπούσαν και έκλεβαν εφήβους

Δύο ανήλικοι, ένας 13χρονος Έλληνας και ένας 14χρονος Αλβανός, συνελήφθησαν, στα Κάτω Πατήσια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, για ληστείες σε βάρος εφήβων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι ανήλικοι συλληφθέντες συμμετείχαν σε ομάδα, που με την απειλή ή χρήση σωματικής βίας επιτίθονταν σε εφήβους και τους αφαιρούσαν κινητά τηλέφωνα, χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί πέντε περιπτώσεις ληστειών, που διαπράχθηκαν κατά τον τελευταίο μήνα, στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και της οδού Φυλής, σε βάρος δεκατεσσάρων συνολικά ανηλίκων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δες επίσης

Δ. Παπαστεργίου: «Eξελίσσουμε το MyStreet σε μια ολοκληρωμένη ψηφιακή υποδομή προστασίας του δημόσιου χώρου» – To MyStreet επεκτείνεται: Υποδομές ΑμεΑ, ράμπες και διαβάσεις στο χάρτη – Σύντομα και το Μητρώο Απινιδωτών

Τέσσερις νέες κατηγορίες γεωχωρικών δεδομένων θα προστεθούν στο MyStreet έως το τέλος Φεβρουαρίου, ανοίγοντας ένα ...

Αφήστε μια απάντηση