Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Δήμαρχε, «μην ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη»

Δήμαρχε, «μην ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη»

Και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο η δημοτική αρχή μέσω του γραφείου τύπου του Δήμου, δεν απάντησε στην ουσία της καταγγελίας μας για όσα ευτράπελα και απαράδεκτα προηγήθηκαν σχετικά με το χειρισμό του ζητήματος της επανίδρυσης της Δ.Ε.Κ.Α.

Αντί για απάντηση στην κριτική μας, αλλά κυρίως για να δικαιολογήσει τις παλινωδίες του και για να συγκαλύψει τις ευθύνες του ο κ. Δήμαρχος σε ένα κρεσέντο αλαζονείας απαίτησε ουσιαστικά να σταματήσουμε να ασκούμε κριτική στα πεπραγμένα του, κατηγορώντας την παράταξή μας για «δημαγωγισμό και φαντασιοπληξία», αντί να επιχειρηματολογήσει για τους δικούς του χειρισμούς και τις επιλογές των συνεργατών του, μας εγκάλεσε επειδή στη δική μας παράταξη για λόγους ευθιξίας υπάρχουν και αιρετοί που παραιτούνται από το αξίωμά τους, ενώ προφανώς η ευθιξία και η ανάληψη πολιτικής ευθύνης δεν έχει περάσει ούτε από έξω από τα γραφεία του δημαρχείου.
Επειδή όμως θα υπάρξουν σύντομα και άλλα «επεισόδια» στο «σήριαλ» της επανίδρυσης της ΔΕΚΑ , θα θέλαμε να συμβουλεύσουμε τον κ. Δήμαρχο να «μην ξύνεται στη γκλίτσα του τσομπάνη».

Ας απολογηθεί καλύτερα στην τρικαλινή κοινωνία για την προχειρότητα με την οποία χειρίσθηκε προσωπικά το θέμα και ας απαντήσει επιτέλους στα ερωτήματα που θέσαμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλαδή ποιοι εργαζόμενοι του Δήμου και με ποια εργασιακή σχέση θα κληθούν να στελεχώσουν τη ΔΕΚΑ και τέλος ποια θα είναι η τύχη του δημοτικού ακινήτου αξίας πλέον των 500.000 ευρώ που εισφέρεται ως μετοχικό κεφάλαιο στην υπό ίδρυση κοινωφελή επιχείρηση, την οποία θα διοικεί αυτοτελώς ένα Δ.Σ. με υπερεξουσίες και αδιαφάνεια.
Τα υπόλοιπα είναι «για να περνάει η ώρα».
Τρίκαλα 5 Αυγούστου 2015

Το γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης
«ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Δες επίσης

“Εφυγε” από τη ζωή 61χρονος Τρικαλινός

“Εφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών οΑθανάσιος Ακρίβος. Η κηδεία του θα γίνει ...

Αφήστε μια απάντηση