Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Δημ. Παπαστεργίου: Φτηνή κριτική για τα δυο δέντρα που πέσανε…

Δημ. Παπαστεργίου: Φτηνή κριτική για τα δυο δέντρα που πέσανε…

Ως εύκολη κριτική από την αντιπολίτευση χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 τα όσα σχολιάστηκαν μετά τη χθεσινή πτώση ενός δέντρου έξω από το 2ο Λύκειο:

« Υπάρχουν χιλιάδες δέντρα στην πόλη μας, προσπαθεί η υπηρεσία πρασίνου να δει και να ελέγξει την κατάσταση τους, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να διαπιστωθεί η υγεία των δέντρων. Το θεωρώ πολύ φτηνή κριτική να συζητάμε για 2 δέντρα τα οποία πέσανε, μακάρι να μπορούσαμε να το ξέραμε και να είχαμε εικόνα για την κατάσταση τους από πριν. Δεν γίνεται σε μια πόλη με τόσο πράσινο να στηρίζουμε την κριτική μας στο αν θα πέσει ένα δέντρο ή όχι. Φανταστείτε ότι την ίδια ώρα που έπεσε αυτή η λεύκα, κόβαμε παλιά δέντρα στον Αη-Γιώργη.

Από τη μεριά του Δήμου, έχει κινηθεί η διαδικασία να αποζημιωθούνε οι κάτοχοι των αυτοκίνητων που υπέστησαν φθορές.

Για το πρόγραμμα ‘Αντώνης Τρίτσης’ τελειώνουμε αυτό το διάστημα τις προτάσεις μας, όπως πχ τη μελέτη του κτιρίου της Νομαρχίας, νέα σχολεία, την ανάπλαση του Προφήτη Ηλία και του Αγιαμονιώτη όπως και αντιπλημμυρική προστασία. Θεωρώ ότι όλα αυτά τα έργα θα πάρουν έγκριση με ορίζοντα την 31/12, δεν θυμάμαι να μας έχει κοπεί ποτέ κάποιο πρόγραμμα ή να υπήρξε κανένα πρόγραμμα που δεν είμαστε μέσα. Βέβαια, σε αυτά δεν…ακούμε κριτική, γιατί μας βολεύει η εύκολη κριτική των…δέντρων που πέφτουν.»

Δες επίσης

Αρκούδα έκανε την εμφάνισή της στην Καλαμπάκα !!

Δεν είναι λίγες οι αναφορές από κατοίκους χωριών του Δήμου Μετεώρων για εμφάνιση αρκούδας, ακόμα ...