Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Δημ. Παπαστεργίου: Δεν θα κάνουμε πίσω στο θέμα του καπνίσματος – 2.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα

Δημ. Παπαστεργίου: Δεν θα κάνουμε πίσω στο θέμα του καπνίσματος – 2.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα

« Τα επίπεδα επισκεψιμότητας είναι τεράστια, και βλέπουμε ότι η κίνηση που δημιουργείται και ο τζίρος που καταγράφεται στο πάρκο του Μύλου είναι σίγουρα πάνω από 30% σε σχέση με πέρυσι ανέφερε μιλώντας στην Ραδιοφωνική Λέσχη 97.6 ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου

Με προβληματίζει βέβαια ότι είχαμε μποτιλιαρίσματα στους δρόμους, πχ η οδός Μετεώρων είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Θα πρέπει για αυτό το Σαββατοκύριακο να καθίσουμε με την Τροχαία, που μας βοηθάει πάρα πολύ, να λάβουμε μέτρα για την οδό Μετεώρων. Θέλει μια διαχείριση αυτό το πράγμα, και προσοχή μην αυτή η επιτυχία μας γυρίσει μπούμερανγκ. Στις τράπεζες είχαμε στείλει επιστολές για τα ΑΤΜ, αλλά θα στείλουμε και πάλι.

Σχετικά με τις κλήσεις, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν το εν λόγω αυτοκίνητο που βλέπει χωρίς κλήση έχει πληρώσει μέσω της εφαρμογής. Πάντως γενικά πέσανε κλήσεις σε οχήματα, όπως και αφήσαμε και χωρίς κλήση όλα τα οχήματα που ήταν παρκαρισμένα στην Κανούτα όπου απαγορεύεται, δεν γράψαμε τη μέρα των Χριστουγέννων.

Να τονίσω ότι γίνονται έλεγχοι και για το κάπνισμα, έπεσε και πρόστιμο 2.000 ευρώ σε κατάστημα της πόλης. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να ανεχτούμε, καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να δουλέψουν τα μαγαζιά, όμως στο θέμα του καπνίσματος δεν θα κάνουμε πίσω. Και για ένα πράγμα ακόμα ήταν γνωστή η πόλη μας, για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, και γι αυτό δεν θα δεχθούμε καμία δικαιολογία.»

Δες επίσης

Η χώρα μας εδώ και χρόνια δυστυχώς, μοιάζει με καράβι ακυβέρνητο να πλέει σε τρικυμιώδεις ωκεανούς

Φτάνουν πια οι οδύνες και τα δάκρυα των πολιτικών για την τραγωδία στα Τέμπη. Με ...