Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Άρθρα / Δήλωση υποψηφιότητας του Απόστολου Ευθυμίου για την θέση του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τρικάλων

Δήλωση υποψηφιότητας του Απόστολου Ευθυμίου για την θέση του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τρικάλων

Φίλες και Φίλοι της Τοπικής Νέας Δημοκρατίας,

Δηλώνω παρών στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών στα Τρίκαλα και θέτω την υποψηφιότητα μου για την εκλογή στη θέση του Πρόεδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη και μπορεί να εκφράσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, σ’ αυτή τη δύσκολη για την πατρίδα μας περίοδο.

Φιλοδοξούμε, όλοι μαζί ενωμένοι, παλιά και νέα μέλη της, να την μετατρέψουμε σε ένα ανοιχτό και σύγχρονο κόμμα με εσωκομματική δημοκρατία και διάλογο.

Η Τοπική μας Οργάνωση θα πρέπει να ανοίγει τις πόρτες της στην κοινωνία, να την αφουγκράζεται και να συμμετέχει ενεργά κάνοντας προτάσεις σε προβλήματα που θα αναδεικνύονται από τα στελέχη της. Θα πρέπει ακόμη να επαναφέρει δυναμικά, σε τοπικό επίπεδο, την υγιή πολιτική στο προσκήνιο καθώς και τη χαμένη αισιοδοξία και ελπίδα στους απογοητευμένους πολίτες, που καταρρακώθηκαν από τις ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις και τους χειρισμούς της τωρινής κυβέρνησης.

Με στόχο και σκοπό τις αρχές που πρεσβεύει ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με φρεσκάδα, εντιμότητα, γνώση και νέες δυνάμεις για μια κοινωνία αξιών, σας καλώ, όλα τα μέλη του κόμματος, να συμμετέχετε ενεργά στις εσωκομματικές εκλογές και ζητώ τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.
«Πρέπει να κάνουμε νέο ξεκίνημα στη ΝΔ».
Κυριάκος Μητσοτάκης

Απόστολος Αντ. Ευθυμίου
Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Τρικάλων

Δες επίσης

20 Μαΐου Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας

Δεν έχουν καν συμπληρωθεί 10 χρόνια από τότε που καθιερώθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, το ...

Αφήστε μια απάντηση