Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022
trikaladay.gr / Τοπικά / Διακοπή ρεύματος την Τετάρτη 29/6 σε χωριά και επιχειρήσεις των Τρικάλων

Διακοπή ρεύματος την Τετάρτη 29/6 σε χωριά και επιχειρήσεις των Τρικάλων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικέςεργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ29/06/2022

  1. Από ώρα 08:00-15:00 τμήμα του χωριού Πηγή, Οικ. Χαράκαι ολιγόλεπτη διακοπή από ώρα 08:00-08:10 και από 14:50-15:00 στα χωριά: Παραπόταμος, (Βιομηχανίες Γάλακτος LAFARM, ΤΥΡΑΣ, ΔΙΒΑΝΗ), Βαλομάνδρι, Φωτάδα, Λιλή, Αμμουδιά, Δροσοπηγή, Κάτω Ελάτη, Βαλτινό, Οικ. Ματσουκέϊκα, αριστερά και δεξιά της εθνικής Τρικάλων Άρτας από γέφυρα Καραβόπορου έως Οικ. Χαρά,τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες των παραπάνω περιοχών.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριναπό το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δες επίσης

Χρ. Μιχαλάκης: Είμαστε ενεργά δίπλα στην ΕΟΔ Τρικάλων

Αρωγός του έργου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Νομού Τρικάλων είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η ...