Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Δεν αμάρτησε για τον …κουμπάρο του ο δήμαρχος Τρικάλων

Δεν αμάρτησε για τον …κουμπάρο του ο δήμαρχος Τρικάλων

Θύμα παραπληροφόρησης έπεσε ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Χατζηγάκης ο οποίος στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επανήλθε στο θέμα της μη υποβολής προστίμου για παράνομη αφισοκόλληση για τον ιδιοκτήτη μουσικής σκηνής Αποστόλη Ρώσση.

Οπως κατέγραψε το trikaladay, ο κ. Χατζηγάκης άφησε υπονοούμενα ότι του χαρίστηκε το πρόστιμο λόγω κουμπαριάς με τον δήμαρχο καθώς και πως ήταν ηγετικό στέλεχος προεκλογικά του συνδυασμού του κ. Παπαστεργίου «Επανεκκίνηση τώρα».

Ο δήμαρχος κ. Παπαστεργίου απάντησε πως έχει πολλούς κουμπάρους αλλά όχι τον Απ. Ρώσση, καθώς και πως ο εν λόγω επιχειρηματίας άλλον στήριξε προεκλογικά κοιτάζοντας τον Δημ. Παπαθανασίου ο οποίος και έγνεψε καταφατικά το κεφάλι του.

«Επεσες θύμα παραπληροφόρησης, να προσέχεις τους πληροφοριοδότες του» κατέληξε ο κ. Παπαστεργίου απευθυνόμενος στον κ. Χατζηγάκη

Δες επίσης

Δημ. Κουρέτας: Αυτά που ειπωθήκαν από τον κ. Τσιάρα ήταν εκτός γραμμής και κακώς τα είπε

Παραμένει στη θέση της ως χωρική αντιπεριφερειάρχης η Χρύσα Ντιντή, εκτός γραμμής όσα δήλωσε χθες ...

Αφήστε μια απάντηση