Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Χρ. Μπάτζιος: Ο Κ. Πατέρας ήταν στέλεχος της δικτατορίας και φασίστας…

Χρ. Μπάτζιος: Ο Κ. Πατέρας ήταν στέλεχος της δικτατορίας και φασίστας…

Αναφορά στο πολιτικό παρελθόν του κ. Kώστα Πατέρα έκανε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο αναπληρωτής γραμματέας νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπάτζιος:

« Η περίπτωση του κ. Πατέρα είναι πολύ ξεχωριστή, με πορεία και ιστορία που προκαλεί ακόμα και τους ανθρώπους που βρίσκονται στον ίδιο κομματικό χώρο. Τα Τρίκαλα τον πρωτογνώρισαν σαν ένα φασίστα, στέλεχος της δικτατορίας των συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου 1967. Εκείνη την εποχή άρχισε να δραστηριοποιείται στην κοινωνικοπολιτική ζωή της χώρας, ως στέλεχος και οπαδός της δικτατορίας. Σήμερα αυτό όλοι το ξεχνάνε, διότι μετά την κατάρρευση της χούντας φρόντισε έγκαιρα ο ίδιος να αλλάξει προφίλ, χωρίς βέβαια να θυμάμαι να καταδίκασε και ποτέ τη δικτατορία. Αυτά είναι γεγονότα που τα ξέρουν όλοι. Ο λόγος που ακόμα και οι ΑΝΕΛ τον απέπεμψαν ήταν ότι επιμόνως ζητούσε μια έμμισθη θέση. Εύχομαι οι φωτογραφίες που έχουμε μαζί από την εποχή συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να ξεχαστούνε κάποια στιγμή.»

Δες επίσης

Σε άθλια κατάσταση η οδός Μακεδονίας στα Τρίκαλα – Ας ασχοληθεί λίγο η δημοτική αρχή με τα προβλήματα της καθημερινότητας

Σε άθλια κατάσταση παραμένει εδώ και πολύ καιρό η οδός Μακεδονίας και ιδιαίτερα στην αρχή ...