Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Χορηγία της ΘΕΟΝΗ σε Αστ. Τμήματα & Πυροσβεστική Υπηρεσία της Θεσσαλίας

Χορηγία της ΘΕΟΝΗ σε Αστ. Τμήματα & Πυροσβεστική Υπηρεσία της Θεσσαλίας

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη πραγματοποίησε σημαντικές δωρεές σε αστυνομικά τμήματα της Θεσσαλίας, καθώς και στην πυροσβεστική υπηρεσία Μουζακίου. Οι δωρεές αυτές συμβάλλουν στην ενδυνάμωση του αισθήματος κοινωνικής αλληλεγγύης και αποτελούν μέρος της διαρκούς δέσμευσης της εταιρείας για την έμπρακτη υποστήριξη προς την τοπική κοινωνία, καθώς και προς όλους εκείνους που φροντίζουν καθημερινά για την ασφάλεια των πολιτών.

Η κοινωνική προσφορά είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο της εταιρικής ηθικής της ΘΕΟΝΗ A.E., η οποία αποτελεί ένα σταθερό παράγοντα ανάπτυξης και ενίσχυσης της τοπικής κοινωνίας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Θεόνη κ. Δημήτρης Τσέλιος, δήλωσε σχετικά: «Στόχος μας είναι να στηρίζουμε πάντα δράσειςπου έρχονται να επιλύσουν προβλήματα της καθημερινής ζωής των κατοίκων της περιοχής. Ακόμη μεγαλύτερη ευαισθησία οφείλουμε να δείξουμε και προς τους φορείς που φροντίζουν καθημερινά για την ασφάλειά μας».

Σχετικά με το ΘΕΟΝΗ

Το Πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο

Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό με πάνω από 60 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και ΓεύσηςΑναβλύζει από φυσική πηγή, την Πηγή Γκούρα σε υψόμετρο 1100 μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμειξη, επιβάρυνση ή διεργασία, διατηρώντας έτσι αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, συνεχίζει δυναμικά την ανοδική του πορεία, τόσο στις προτιμήσεις των καταναλωτών όσο και στις αξιολογήσεις των ανώτατων επαγγελματιών της Γεύσης και της Γαστρονομίας.

Βατσουνιά, Μουζακίου 430 60 ΚαρδίτσαΤ: 24450-61200 

Δες επίσης

Επιτυχημένη η παρουσία της Θεσσαλίας στην γαστρονομική εκδήλωση του ΕΟΤ στο Βουκουρέστι

Απόλυτη επιτυχία είχε  η παρουσία της Αντιπεριφέρειας Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην γαστρονομική εκδήλωση Masterclass ...