Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Χαμός στο facebook με την αντίδραση πατέρα που έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης του!

Χαμός στο facebook με την αντίδραση πατέρα που έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης του!

Χτύπησε με τα χέρια του την κόρη του στο πρόσωπο και το σώμα επειδή έμαθε πως είναι έγκυος. Το περιστατικό αφορά 42χρονο Βολιώτη, ο οποίος συνελήφθη και καταδικάστηκε χθες από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή και εφέσιμη. Αφορά στην τέταρτη κατά σειρά υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας καθώς η ρητή του Τριμελούς περιελάμβανε άλλες τρεις δίκες με δράστες άνδρες που προκάλεσαν σωματικές βλάβες.

«Είμαι μετανοιωμένος γιατί με τη βία δεν βρίσκεις λύσεις» είπε περίλυπος στο Δικαστήριο ο 42χρονος Βολιώτης απολογούμενος, που χτύπησε την κόρη του. Ωστόσο, ο Εισαγγελέας έδρας τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη. Ο καταδικαστείς έχει χτυπήσει ξανά στο παρελθόν την κόρη του, όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία.

Η 19χρονη κοπέλα ξέσπασε σε λυγμούς όταν κλήθηκε να απαντήσει στο Δικαστήριο για το λόγο του τσακωμού. «Είμαι έγκυος είπε, «και θέλω να κρατήσω το παιδί μου, είναι δικαίωμά μου». Αυτός ήταν ο λόγος που προχθές στις 3 το μεσημέρι στο σπίτι συγγενικού προσώπου ο πατέρας της ξέσπασε. Ο 42χρονος κρατήθηκε όλο το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα μετά από τη μήνυση που έκανε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου η 19χρονη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στην Εισαγγελία Βόλου. Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Ο Εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τονίζοντας ότι δείχνει δειλία να συμπεριφέρεται κανείς με αυτόν τον τρόπο. «Δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε τα προβλήματα εκτός ξύλου. Υπάρχουν άνθρωποι ειδικοί που μπορούν να σας βοηθήσουν» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος

Δες επίσης

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει ΚΕΘΕΑ – ΟΚΑΝΑ Σύσκεψη για την ανάπτυξη του δικτύου δομών και υπηρεσιών

Πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου δομών και υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων ...

Αφήστε μια απάντηση