Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022
trikaladay.gr / Κόσμος / Αυστραλία: Έλληνας πήγε για διακοπές και αυτοκτόνησε στην Μελβούρνη

Αυστραλία: Έλληνας πήγε για διακοπές και αυτοκτόνησε στην Μελβούρνη

Τραγική κατάληξη είχε το ταξίδι 41χρονου Έλληνα στην Αυστραλία, καθώς αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το site “Νέος Κόσμος”, ο 41χρονος έφτασε στη Μελβούρνη τον Ιούλιο, ενώ θα επέστρεφε στην Ελλάδα στις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο ίδιος στις επικοινωνίες του με την οικογένεια του, αλλά και στις στις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυριζόταν ότι περνάει τέλεια, όμως για αδιευκρίνιστους λόγους αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτοχειρία.

“Μας είναι ακόμα αδύνατο να αποδεχθούμε πως δεν είναι ζωντανός. Τον περιμέναμε με ανυπομονησία να έρθει στην Ελλάδα και να μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες του από το ταξίδι αυτό στην μακρινή Αυστραλία. Τώρα περιμένουμε να μας στείλουν την σορό του για να τον ενταφιάσουμε” δήλωσε, μιλώντας στο “Νέος Κόσμος” η αδελφή του 41χρονου.

“Ενημερωθήκαμε από ιατροδικαστή της Μελβούρνης ότι ο αδελφός μου έβαλε τέλος στην ζωή του. Τα αίτια δεν τα γνωρίζουμε. Μας είπαν ότι έκαναν εξονυχιστική έρευνα” πρόσθεσε.

Η αδελφή του 41χρονου επεσήμανε επίσης ότι το Ελληνικό Προξενείο της Μελβούρνης έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μεταφερθεί η σορός στην Ελλάδα.

Δες επίσης

Ιταλία: Προκλητικό βίντεο της Μελόνι… με πεπόνια πριν κλείσουν οι κάλπες—«Κλείνει το μάτι» στην πρωθυπουργία

Η πιο ακροδεξιά κυβέρνηση στην μεταπολεμική ιστορία της Ιταλίας ενδεχομένως να βρίσκεται πολύ κοντά στην εξουσία, ...