Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022
trikaladay.gr / Τοπικά / Αβραμόπουλος: Ένα και βασικό ερώτημα απασχολεί τους Καλαμπακιώτες. ΓΙΑΤΙ ο δήμαρχος τους φόρτωσε να πληρώσουν 205.000 € περισσότερα χρήματα φέτος απ’ ότι πέρυσι;

Αβραμόπουλος: Ένα και βασικό ερώτημα απασχολεί τους Καλαμπακιώτες. ΓΙΑΤΙ ο δήμαρχος τους φόρτωσε να πληρώσουν 205.000 € περισσότερα χρήματα φέτος απ’ ότι πέρυσι;

Συνέντευξη στο ράδιο Σταγών παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε πως ένα και βασικό ερώτημα απασχολεί τους Καλαμπακιώτες, γιατί ο δήμαρχος και τους φόρτωσε να πληρώσουν 205.000 € περισσότερα χρήματα φέτος απ’ ότι πέρυσι;

Για ποιο λόγο είπε δεν αναζήτησε μια πιο συμφέρουσα λύση για τους δημότες και γιατί ο ίδιος και ο συντάκτης του διαγωνισμού δεν έθεσαν όρους που να προασπίζουν τα συμφέροντα των δημοτών;

Τόνισε πως προειδοποίησαν  εγκαίρως, από τον Μάρτιο και κατέθεσαν συγκεκριμένη πρόταση, σύμφωνα με την οποία ο Δήμος θα εξοικονομούσε χιλιάδες ευρώ και εκείνος την απέρριψε.

Έχουν ακέραιη ευθύνη ο δήμαρχος και οι σύμβουλοί του, αλλά και όσοι υπερψήφισαν αυτόν τον διαγωνισμό είπε  και συνέχισε λέγοντας πως ζούμε το θέατρο του παραλόγου με αντιδήμαρχο να λέει πως τους είπε ο εργολάβος πως να κάνουν το διαγωνισμό και τον δήμαρχο να λέει μόλις την Τρίτη το πρωί ότι έχουν και αυτοί έξοδα με πετρέλαια, λάστιχα κλπ..

Έθεσε την ερώτησε αν ο έχει εκλεγεί δήμαρχος για τους δημότες ή τους εργολάβους;

Υποστήριξε πως ο αντιδήμαρχος Κ. Λύπας άλλα έλεγε την Παρασκευή σε ραδιόφωνο, άλλα τη Δευτέρα και ζήταγε συγνώμη και άλλα την Τρίτη είπε.

Βαρεθήκαμε να ακούμε τον κ. Λύπα να λέει ψέματα και μετά την επόμενη μέρα να ζητάει συγνώμη.

Κλείνοντας σημείωσε πως ο δήμαρχος είπε ότι θα δει μήπως βάλει άτομο που δεν εργάζεται στο Δήμο να χειριστεί μηχανήματά του και να πλύνει κάδους, ο ορισμός της παρανομίας.

”Η «Δύναμη Ευθύνης» είναι εδώ και συμπαγής. Αποδεδειγμένα. Δυστυχώς έχουμε ένα δήμαρχο μειοψηφίας που μέσα σε 3 χρόνια έχασε 4 δημοτικούς συμβούλους και διοικεί το Δήμο μας μόλις με 8 συμβούλους. Σημειωτέον ότι οι 4 που τον εγκατέλειψαν προχώρησαν σε σοβαρές καταγγελίες για τη διαχείρισή του” σημείωσε.

Ακούστε ολόκληρη την σημερινή συνέντευξη:

Δες επίσης

“Εφυγε” από τη ζωή 60χρονη Τρικαλινή – Αύριο η αποτέφρωσή της

 “Εφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών η Φανή Κων. Τέα. Η σορός της ...