Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Αρχισε η …παρακολούθηση στο Δημαρχείο Τρικάλων

Αρχισε η …παρακολούθηση στο Δημαρχείο Τρικάλων

Όλα πλέον παρακολουθούνται πέριξ του Δημαρχείου Τρικάλων, καθώς τέθηκαν σε λειτουργία οι κάμερες ασφαλείας που τοποθέτησε η δημοτική αρχή.
Οπως κατέγραψε το trikaladay οι κάμερες βρίσκονται σε όλες τις πλευρές του Δημαρχείου και καταγράφουν τις κινήσεις που γίνονται έξω απ΄αυτό.
Ο δήμαρχος Δημ. Παπαστεργίου σε σχετική ερώτηση του επικεφαλής του «Φυσάει Κόντρα» Δημ. Παπαθανασίου απάντησε ότι οι κάμερες λειτουργούν με βάση τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων.
Να σημειωθεί ‘ότι κάμερες έχουν τοποθετηθεί στο Πνευματικό κέντρο και στο Αμαξοστάσιο του δήμου με στόχο να διαφυλάξουν την περιουσία του δήμου από τους κλέφτες.
Εξάλλου είναι γνωστό ότι τόσο το Δημαρχείο όσο και το Αμαξοστάσιο έχουν πέσει θύματα κλοπής επανειλημμένως

Δες επίσης

Νίκος Σακκάς: Τα αγροτικά μπλόκα δεν επηρεάζουν τη λειτουργία του Μύλου των ξωτικών – Εχει το κατάλληλο, όπως είπε, ποντικοφάρμακο…για συκοφαντικές διαρροές

Λάβρος εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο ράδιο “ζυγός”, ο δήμαρχος Τρικάλων Νίκος Σακκάς, σημειώνοντας ότι ...

Αφήστε μια απάντηση