Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Αράχωβα: Ο γάμος παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων με αγρότη των μπλόκων (Φωτό)

Αράχωβα: Ο γάμος παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων με αγρότη των μπλόκων (Φωτό)

Η δημοσιογράφος και ο αγαπημένος της αγρότης, που τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στα μπλόκα παντρεύτηκαν και οι φωτογραφίες του γάμου τους κάνουν το γύρο του διαδικτύου…

Με τον πλέον όμορφο τρόπο μπήκε για την γνωστή παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδας Λένα Παρασκευά το 2016. Στην γραφική Αράχωβα επισφράγισε την πολύχρονη σχέση της με τον γνωστό και δυναμικό αγρότη της Βοιωτίας Γιάννη Βάγκο. Το ζευγάρι που περιμένει πολύ σύντομα το πρώτο του παιδί, τέλεσε τον πολιτικό του γάμο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο ενώ μετά την γέννηση της κόρης τους, προγραμματίζουν τη βάφτιση και τον θρησκευτικό γάμο. Τα καλύτερα ευχήθηκε στο ευτυχισμένο ζευγάρι και ο δήμαρχος Αντίκυρας Αράχωβας Διστόμου Γιάννης Γεωργακός που τους πάντρεψε στην γραφική αίθουσα του λαογραφικού μουσείου Αράχωβας.

Η εγκυμοσύνη κρατά τη Λένα Παρασκευά μακριά από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις στις οποίες θα επιστρέψει μετά το τέλος της άδειας τοκετού. Ο δυναμικός αγροτοσυνδικαλιστής Γιάννης Βάγκος περιμένει πανευτυχής, αγωνίζεται στα μπλόκα και όχι μόνο για τα αιτήματα των αγροτών.

Πηγή: lamiastar.gr

Δες επίσης

Κώστας Κωστόπουλος: Αθώος ο σκηνοθέτης για τον βιασμό της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου

Ομόφωνα αθώο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Κώστα Κωστόπουλο με την κατηγορία του βιασμού της ...

Αφήστε μια απάντηση