Διάρρηξη σε Ιερό Ναό χωριού των Τρικάλων σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.
Όπως αποκαλύπτει το trikaladay άγνωστοι δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν ένα μικρό παράθυρο κόβοντας τα κάγκελα και να εισέλθουν στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Κλοκωτό του Δήμου Φαρκαδόνας.
Οι δράστες κατευθύνθηκαν στο παγκάρι του ναού απ’ όπου και απέσπασαν ένα ποσό της τάξης των 40 με 50 ευρώ, ενώ έκλεψαν και άλλα 7 ευρώ από το παγκάρι του φιλόπτωχου ταμείου.
Όπως ανέφερε στο trikaladay ο εφημέριος του ναού π. Απόστολος οι δράστες πιθανότατα οι ίδιοι είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν την εκκλησία την περασμένη Παρασκευή αλλά δεν τα είχαν καταφέρει.
Για την διάρρηξη ενημερώθηκε η αστυνομία που διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών
trikaladay.gr / Τοπικά / Αποπειράθηκαν να κλέψουν εκκλησία σε χωριό των Τρικάλων και το …κατάφεραν μετά από τρεις μέρες
Δες επίσης
Μαζική τροφική δηλητηρίαση Τρικαλινών – Πάνω από 17 άτομα στο Νοσοκομείο
Μαζική τροφική δηλητηρίαση υπέστησαν σήμερα Κυριακή του Θωμά, αρκετοί Τρικαλινοί, οι οποίοι μετέβησαν σταδιακά στο ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

