Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021
trikaladay.gr / Άρθρα / Απολαύστε την επέτειό σας στο σπίτι με αυτά τα 4 tips

Απολαύστε την επέτειό σας στο σπίτι με αυτά τα 4 tips

Μπορεί να πιστεύετε πως ο μοναδικός τρόπος για να γιορτάσετε την επέτειο του γάμου σας είναι με ακριβά δώρα, ταξίδια ή φαγητό σε ένα ακριβό εστιατόριο. Ωστόσο, ακόμη και αν τύχει κατά τη διάρκεια μιας επετείου να μείνετε στο σπίτι για κάποιο λόγο, δεν πρέπει να εγκαταλείψετε! Το ζητούμενο εξάλλου, είναι να συνδεθείτε με τον άνθρωπό σας, να θυμηθείτε τα παλιά και το πώς εξελίχθηκε η σχέση σας και να ενδυναμώσετε εκ νέου τη δέσμευση που έχετε κάνει ο ένας με τον άλλο.

Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε και εδώ θα σας δώσουμε μερικές ιδέες.

  1. Ξεκινήστε μετατρέποντας το σπίτι σε σπα

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη βραδιά σας απότο να μετατρέψετε το σπίτι σας σε σπα. Κάντε ένα μπάνιο με άλατα, φορέστε μάσκες προσώπου, γεμίστε το χώρο με αρωματικά κεριά και χαλαρώστε. Αν θέλετε να κάνετε την εμπειρία ακόμη πιο ιδιαίτερη, μπορείτε να κανονίσετε να κάνετε massage στο σπίτιhttps://velvetmassage.gr/. Τι καλύτερο, εξάλλου, από ένα επαγγελματικό μασάζ για να ολοκληρώσετε την εμπειρία του σπα που θέλετε να δημιουργήσετε; Με το massage στο σπίτι θα μπορέσετε να χαλαρώσετε απόλυτα στον προσωπικό σας χώρο και να συνεχίσετε με τις υπόλοιπες δραστηριότητες που θέλετε να κάνετε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαδρομή, για το αν θα βρείτε πάρκινγκ, για το αν θα κολλήσετε στην κίνηση κ.ο.κ.

  1. Επαναλάβετε το πρώτο σας ραντεβού

Εκτός κι αν το πρώτο σας ραντεβού έγινε σε λούναπαρκ, το πιο πιθανό είναι ότι θα μπορείτε να το επαναλάβετε στο σπίτι. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να θυμηθείτε πώς ήταν η πρώτη σας συνάντηση. Μαγειρέψτε το φαγητό που απολαύσατε ή δημιουργήστε τα ποτά που ήπιατε, προσπαθώντας παράλληλα να αναπαραστήσετε τη σκηνή όπως έγινε.

  1. Θυμηθείτε και αφηγηθείτε σημαντικά γεγονότα

Μια που αναφερθήκαμε στο πρώτο σας ραντεβού, είναι εξίσου σημαντικό να θυμηθείτε και να αφηγηθείτε σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν τη σχέση σας. Μιλήστε για τις όμορφες στιγμές σας, σκεφτείτε πώς ξεπεράσατε ενωμένοι τις άσχημες και γενικότερα επιμείνετε στα θετικά στοιχεία που έμειναν στη σχέση σας με τα χρόνια.

  1. Ανταλλάξτε γράμματα

Σοβαρά, τα γράμματα είναι πολύ υποτιμημένα. Αφήστε για λίγο στην άκρη τα μηνύματα και γενικότερα την τεχνολογία και ανταλλάξτε ρομαντικά γράμματα για την επέτειό σας. Θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο ο ένας για τον άλλο και η ανταλλαγή, αλλά και τα ίδια τα γράμματα, θα σας μείνουν αξέχαστα.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι να απολαύσετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Να θυμηθείτε τις όμορφες στιγμές σας και να υποσχεθείτε ότι σίγουρα θα έχετε πολλές ακόμη.

Δες επίσης

Ολίγα περί εξοπλισμών

Του Νικολάου Ιωάν. Παπαγεωργίου Ὁ ἕνας κλέβει ὄρνιθες καὶ σκάφη γιὰ ψωμὶ κι ὁ ἄλλος ...