Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ Λαρισαίος υποψήφιος βουλευτής – μιλά για «προδοσία»

Αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ Λαρισαίος υποψήφιος βουλευτής – μιλά για «προδοσία»

Με σαφείς αιχμές κατά της ηγεσίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μιλώντας ευθέως για «προδοσία» ο υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εκλογές στο ψηφοδέλτιο του νομού Λάρισας κ. Γιάννης Κόσσυβας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους ΑΝΕΛ.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κόσσυβα: «Μετά από πολλή σκέψη και έντονη εσωτερική πάλη αποφάσισα να αποχωρήσω από τους κόλπους των ΑΝ.ΕΛ, οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση είναι πλέον γνωστοί σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά εγώ θα τους θυμίσω για μια ακόμα φορά.

Όταν δημιουργήσαμε αυτό το κίνημα το κάναμε με ένα όραμα για μια καλύτερη ΕΛΛΑΔΑ με αξιοπρέπεια και περηφάνια , τραβούσαμε τον δύσκολο δρόμο με πόλεμο και χλεύη από τα ΜΜΕ αλλά με λόγο καθαρό και τίμιο καταφέραμε να ενώσουμε τους ΕΛΛΗΝΕΣ που αγαπούσαν την πατρίδα τους, αλλά όλα αυτά προδοθήκαν από τον άνθρωπο που έλεγε ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν γονατίζουν και ό.τι λέμε ισχύει για πάντα.

Μετά από αυτήν την προδοσία εγώ πλέον δεν έχω κανένα λόγο παραμονής στο κόμμα και παρακαλώ να με διαγράψετε από τα αρχεία δεν θέλω να έχω πλέον καμιά σχέση μαζί σας.»

onlarissa.gr

Δες επίσης

Βόλος: Δωρεά οργάνων 60χρονου άντρα που πέθανε μετά από πτώση στο σπίτι του

Οι συγγενείς του 60χρονου άναψαν πράσινο φως για τη δωρεά οργάνων του δικού τους ανθρώπου. Ο Βόλος παρακολουθεί με ...

Αφήστε μια απάντηση