Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Απίστευτο: Υποψήφια του ΠΑΣΟΚ ανέβασε προεκλογικό σποτ για να δείξει πώς βάφεται [βίντεο]

Απίστευτο: Υποψήφια του ΠΑΣΟΚ ανέβασε προεκλογικό σποτ για να δείξει πώς βάφεται [βίντεο]

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το προεκλογικό σποτ μιας υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ που δείχνει πώς… βάφεται.

Πρόκειται για την Κέλλυ Σταμούλη, ένα από τα παιδιά πολιτικών που κατεβαίνουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, μέσα από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

Η Κέλλυ Σταμούλη είναι δικηγόρος, κόρη του Γιάννη Σταμούλη, ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που είχε διατελέσει ευρωβουλευτής και πρώτος εκλεγμένος νομάρχης Βοιωτίας, και είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Α’ Αθηνών.

Μακιγιάζ και αναδρομή σε μεταρρυθμίσεις του ΠΑΣΟΚ

Στο βίντεο που ανέβασε, αρχικά, στο TikTok, δείχνει ουσιαστικά πώς ετοιμάζεται για την έξοδό της, όμως την ώρα που βάφεται μιλάει για μεταρρυθμίσεις που έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ στην ιστορία του.

«Λοιπόν, πώς βάφεται μια υποψήφια του ΠΑΣΟΚ; Πάμε να ετοιμαστούμε μαζί και να πούμε και ορισμένα πράγματα» λέει στην αρχή του βίντεο η Κέλλυ Σταμούλη και συνεχίζει:

«Γεννήθηκα στην Κυψέλη αλλά μετά οι γονείς μου μετακόμισαν στο Κολωνάκι. Πήγα σε ένα πολύ προχωρημένο Δημοτικό, το Φωτόπουλο. Ο αείμνηστος Φωτόπουλος ήταν πολύ φιλελεύθερος δάσκαλος. Είχε καταργήσει την ποδιά πριν καταργηθεί. Και μιας που λέμε για ποδιά, να σας πω πολύ βασικές ρυθμίσεις και νομοθετήματα που έκανε το ΠΑΣΟΚ πριν πολλά χρόνια. Την ποδιά, κατήργησε την ποδιά. Θεμοσθέτησε τη ψήφο στα 18. Το πιστεύετε αυτό;»

«Η ζωή είναι ωραία, περνάμε ωραία και ακόμα πιο ωραία με ισχυρό ΠΑΣΟΚ»

Σε εκείνο το σημείο διακόπτει για λίγο και ακούγεται να λέει «πού είναι το πινέλο, μου έπεσε, μισό λεπτό». Η Κέλλυ Σταμούλη συνεχίζει ως εξής:

«Τι άλλο έκανε το ΠΑΣΟΚ; Αναγνώρισε το εργατικό ατύχημα, νομιμοποίησε τον πολιτικό γάμο, κατάργησε τη μοιχεία, το έγκλημα της μοιχείας. Καθιέρωσε την πενθήμερη εργασία. Τα είπε όλα αυτά ο Κανάκης στο Βινύλιο αλλά δεν είναι κακό να τα επαναλαμβάνουμε.

Λοιπόν, είμαι σχεδόν έτοιμη, τώρα βάζω λίγο λάμψη, γιατί αν δεν μας βλέπουν και τα UFO δεν κάνουμε τίποτα, πρέπει να λαμπυρίζουμε. Λοιπόν, παιδιά η ζωή είναι η ωραία και περνάμε ωραία, και ακόμα πιο ωραία με ισχυρό ΠΑΣΟΚ.

Είμαι έτοιμη, βαμμένη, παρφουμαρισμένη και φύγαμε».

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

 

«Γύρνα και δες αυτόν τον τέκναρο»

Σε άλλο βίντεο παρουσιάζει το βαφτιστήρι της -που μιλάει για την υποψηφιότητά της- λέγοντας «αν είσαι γυναίκα, γύρνα και δες αυτόν τον τέκναρο»:

pronews

Δες επίσης

Πνίγηκε 54χρονος σε παραλία του Πλαταμώνα

 Τελευταία βουτιά για έναν 54χρονο στην Πιερία. Ο άτυχος άντρας πνίγηκε στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρός, στην ακτή ...