Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Απίστευτες εικόνες: Στο «παρά πέντε» πριν τον γκρεμό σταμάτησε αυτοκίνητο! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτες εικόνες: Στο «παρά πέντε» πριν τον γκρεμό σταμάτησε αυτοκίνητο! (ΦΩΤΟ)

Άγιο είχαν ένας Ελληνοαμερικανός και δύο Άγγλοι τουρίστες στη Σκιάθο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσαν έφυγε από την πορεία του και σταμάτησε, κυριολεκτικά εκατοστά πριν πέσει σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων, στη θέση Πλατανιάς.

Οι επιβάτες όπως σημειώνει το magnesianews.gr είναι καλά στην υγεία τους και είχαν βγει από το αυτοκίνητο όταν επί τόπου πήγε η Πυροσβεστική.

Το ατύχημα έγινε παραμονή Δεκαπενταύγουστου, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου 30 χρονών Ελληνοαμερικανός, έχασε τον έλεγχο και από θαύμα οι τρεις επισκέπτες δεν κατέληξαν στον γκρεμό με τραγικές συνέπειες για τους ίδιους.

Οι τρεις επιβάτες, ηλικίας περίπου 30 χρονών, κατάφεραν να βγουν σώοι και αβλαβείς από το νοικιασμένο από την Αθήνα αυτοκίνητο (μάρκας Mercedes A class), που σταμάτησε σε πευκοβελόνες, εκατοστά πριν φύγει στον γκρεμό.

Επί τόπου πήγαν δύο οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου με τέσσερις άνδρες, που με γερανοφόρο όχημα του Δήμου, τράβηξαν το αυτοκίνητο, καθώς, αν έπεφτε, υπήρχε κίνδυνος πυρκαγιάς, στο δάσος που βρίσκεται στο βάθος του γκρεμού.

onlarissa.gr

Δες επίσης

Ανακήρυξη υποψηφιοτήτων – Εκλογές ΤΕΕ 19ης Μαΐου 2024

Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, προχώρησε ανακήρυξη των ...

Αφήστε μια απάντηση