Ξεκίνησε ο Απόστολος Γκλέτσος όπως είχε προειδοποιήσει μέσα από το δελτίο του Star Κεντρικής Ελλάδας την απεργία πείνας για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου Πελασγίας.
Ο Δήμαρχος Στυλίδας είχε την διαβεβαίωση από το υπουργείο Παιδείας πως το εξεταστικό κέντρο θα παραμείνει. Ο Περιφερειακός Διευθυντής όμως δεν συμπεριέλαβε την Πελασγία στην τελική απόφαση, με τον Απόστολο Γκλέτσο να δίνει τελεσίγραφο μέχρι τις τρεις το μεσημέρι του Σαββάτου για να ξεκινήσει την διαμαρτυρία του έξω από τα γραφεία της Δευτεροβάθμιας.
Τελικά κατασκήνωσε εκεί “μέχρι να κερδίσει ή να τον μαζέψουν” όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Star.
Δες επίσης
Τσουκαλάς: Η διακυβέρνηση Μητσοτάκη διαιρεί την κοινωνία σε δύο Ελλάδες – Mια των λίγων που καλοπερνούν και μια των πολλών που αγκομαχούν
«Ο Πρωθυπουργός δηλώνει περήφανος για τον προϋπολογισμό του 2026, ακόμα έναν προϋπολογισμό προσηλωμένο εμμονικά στα ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

