Κυριακή, 22 Μαΐου 2022
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Απάτη με «άρωμα» Χόλιγουντ στον Βόλο – Πώς επιτήδειοι απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από επιχειρηματία

Απάτη με «άρωμα» Χόλιγουντ στον Βόλο – Πώς επιτήδειοι απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από επιχειρηματία

Αέρα… Χόλιγουντ είχε η νέα απάτη που σκάρωσαν επιτήδειοι, προκειμένου να αποσπάσουν μεγάλο χρηματικό ποσό από επιχειρηματία στον Βόλο.

Ένας 35χρονος το τελευταίο διάστημα συνομιλούσε με μία… «σταρ του Χόλιγουντ», η οποία τον είχε πείσει για την ταυτότητά της.

Μάλιστα, του εξομολογήθηκε ότι ενδιαφερόταν να κάνει μαζί του επενδύσεις στην Ελλάδα, αφού είναι μία χώρα σε ανάπτυξη και η ομορφιά της μπορεί να φέρει πολλά χρήματα, σε όποιον αποφασίσει να επενδύσει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thenewspaper.gr.

Έτσι, ο 35χρονος άνδρας πείστηκε από τα επιχειρήματα και την… ομορφιά της Χολιγουντιανής σταρ με αποτέλεσμα να αρχίσει η «συνεργασία» τους. Κι επειδή επενδύσεις χωρίς χρήματα δεν γίνονται, γρήγορα η καλλονή από τις ΗΠΑ του ζήτησε μία μικρή προκαταβολή της τάξης των 6.000 ευρώ, προκειμένου να ξεκινήσουν οι business.

Στη συνέχεια οι δράστες που κρύβονταν πίσω από το ψεύτικο προφίλ του facebook εξαφανίστηκαν και ο Βολιώτης αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα απάτης.

Έπειτα από έρευνα που έκαναν οι δικαστικές Αρχές του Βόλου, αποκαλύφθηκε ότι τα χρήματα είχαν κατευθυνθεί σε τραπεζικούς λογαριασμούς δύο ατόμων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ ερευνάται και η δράση τρίτου προσώπου.

Η αληθινή ηθοποιός, το προφίλ της οποίας εκμεταλλεύθηκαν οι απατεώνες, ενημερώθηκε για την απάτη εις βάρος του ονόματός της και ήδη μέσω του μάνατζερ της έχει ενημερώσει τις ελληνικές Αρχές.

Δες επίσης

37χρονος Βολιώτης στη Σουηδία έτρωγε με τους γονείς του πήγε στο μπάνιο και αυτοκτόνησε

Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε στο μπάνιο του σπιτιού του, σε πόλη στη Σουηδία, όπου ...