Τρίτη, 21 Απριλίου 2026
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Ανώμαλος αυνανίζεται δημόσια στην οδό Μανδηλαρά στη Λάρισα!

Ανώμαλος αυνανίζεται δημόσια στην οδό Μανδηλαρά στη Λάρισα!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους περίοικους της οδού Μανδηλαρά η εμφάνιση ενός νεαρού ατόμου, το οποίο τα τελευταία βράδια κρύβεται σε ακατοίκητο σπίτι που βρίσκεται στη συγκεκριμένη οδό και στη θέα γυναικών ή ακόμη και ανήλικων κοριτσιών αυνανίζεται δημόσια μπροστά τους.

Όπως αναφέρει το paidis.com περίοικοι έχουν καταγγείλει τα απαίσια αυτά περιστατικά στην αστυνομία αλλά μέχρι και σήμερα ο ανώμαλος κατορθώνει και ξεφεύγει από τους αστυνομικούς.

Σαν να μην έφταναν τα περιστατικά στην οδό Μανδηλαρά,περίοικοι της οδού Φαρμακίδου κατήγγειλαν ανάλογα περιστατικά στην αστυνομία που προς το παρόν θεωρεί ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο.

onlarissa.gr

Δες επίσης

Ιερέας τα… έψαλλε σε Λαρισαίο βουλευτή μέσα σε Εκκλησία την ώρα της λειτουργίας! – «Είναι βλασφημία να πουλάνε πίστη»

Ένα άνευ προηγουμένου επεισόδιο έλαβε χώρα εντός της εκκλησίας της Ζωοδόχου Πηγής στη Λάρισα ανήμερα ...

Αφήστε μια απάντηση