Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Ανοιξε σήμερα, χωρίς χιόνι, τις πύλες του το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου

Ανοιξε σήμερα, χωρίς χιόνι, τις πύλες του το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου

Ο Δήμος Πύλης στον οποίο ανήκει το Χ.Κ. και ο οποίος έχει την αρμοδιότητα της λειτουργίας με την συμβολή του εξειδικευμένου προσωπικού έκανε όλες τις εργασίες συντήρησης και προετοιμασίες εγκαίρως. Επίσης παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία προχώρησε στην τοποθέτηση νέου εγκεφάλου (πλακέτας), στο τελεφερίκ του Χ.Κ. , ένα πρόβλημα που εκκρεμούσε τα τελευταία χρόνια. Παρά την έως τώρα αχιονία το Χ.Κ. Περτουλίου είναι ένας θαυμάσιος χειμερινός προορισμός, που οι επισκέπτες το τιμούν κάθε χρόνο κατά χιλιάδες.
Μια απίστευτη βόλτα με το τελεφερίκ ανάμεσα στα πανέμορφα έλατα και ένας καφές, ένα ζεστό ρόφημα, ή ένα ποτό στο μεγάλο Σαλέ της βάσης ή στο κουκλίστικο μικρό σαλέ της κορυφής του Χ.Κ. Περτουλίου θα μαγέψουν τον επισκέπτη.
Επίσης μια βόλτα με άλογο, ποδήλατο, ή (Γουρούνα) στα καταπράσινα λιβάδια, του Περτουλίου θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και σε μεγάλους.
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου το ποιο εύκολο προσεγγίσιμο Κέντρο στην Ελλάδα, καθώς ο δρόμος πρόσβασης είναι καλοσυντηρημένος, φαρδύς, ασφαλής και πάντα καθαρός από χιόνια ή πάγο.
Καλούμε λοιπόν όλους και όλες να επισκεφθούν το Χ.Κ. και ελπίζουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες, με την αναμενόμενη αλλαγή του καιρού να χιονίσει.
Τότε τα μηχανήματα του Δήμου θα ‘’στρώσουν’’ τις πίστες του Χ.Κ. και οι μικροί και μεγάλοι σκιέρ θα απολαύσουν τις καταβάσεις τους σε σκι, σνόουμπορντ ή έλκηθρο.
Για όλα τα παραπάνω αλλά και για πολλά άλλα σας περιμένουμε στο Χ.Κ.Περτουλίου και σας ευχόμαστε καλές γιορτές.

Δες επίσης

Συνεχίζεται η συνεργασία Δήμου Πύλης και «Μαζί για το Παιδί» για τη στήριξη πλημμυροπαθών οικογενειών με ανήλικα τέκνα

Στις αρχές Ιουλίου, συνεχίστηκε η συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί», το οποίο παρέδωσε ...

Αφήστε μια απάντηση