Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Επιστολή της Ι. Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών προς τους γονείς για τις μαθητικές κατασκηνώσεις

Επιστολή της Ι. Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών προς τους γονείς για τις μαθητικές κατασκηνώσεις

ΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Αγαπητοί γονείς,
Η Κατασκήνωσή μας αποτελεί, εδώ και πενήντα δύο χρόνια, ένα σημαντικό τομέα δράσεως και προσφοράς του ποιμαντικού έργου της Μητροπόλεώς μας, που αποβλέπει στην ψυχική, πνευματική, αλλά και σωματική ανάπτυξη των παιδιών σας.
Στην Κατασκήνωση καταβάλλεται προσπάθεια για να χαρούν τα παιδιά την όμορφη φύση και να μετάσχουν σε ένα πρόγραμμα που τους προσφέρει χαρά, παιχνίδι, πρωταθλήματα, ψυχαγωγία, συνεργασία με άλλα παιδιά, ευγενή άμιλλα, πρωτοβουλία, συμμετοχή σε ομαδικές εκδηλώσεις, και κυρίως στα Μυστήρια και τη Λατρεία της Εκκλησίας μας.
Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή των παιδιών σας στην Κατασκήνωση είναι γι’ αυτά μια μοναδική εμπειρία, η οποία τα συνοδεύει σ’ ολόκληρη τη ζωή τους.
Η κατασκηνωτική περίοδος για τα αγόρια θα αρχίσει την Τρίτη 12 Ιουλίου και θα λήξει την Πέμπτη 21 Ιουλίου.
Η κατασκηνωτική περίοδος για τα κορίτσια θα αρχίσει την Πέμπτη 21 Ιουλίου και θα λήξει το Σάββατο 30 Ιουλίου.
Στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως υπάρχει πληροφοριακό φυλλάδιο για λεπτομερή ενημέρωση (Απόλλωνος 19, Δευτέρα έως Παρασκευή 9-1 το πρωί, τηλέφωνο επικοινωνίας 2431027282, υπεύθυνος π. Γεώργιος Γραδούλας).
Γίνονται δεκτά αγόρια και κορίτσια που έχουν αποφοιτήσει από την Τρίτη τάξη του Δημοτικού, μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου.
Η προθεσμία υποβολής των παραπάνω εντύπων είναι για μεν τα αγόρια από 1η Ιουνίου έως και 30η Ιουνίου, για δε τα κορίτσια από 1η Ιουνίου έως 11η Ιουλίου.
Σκοπός των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων είναι η προσφορά στα παιδιά υγιεινού περιβάλλοντος, ψυχαγωγίας και πνευματικού καταρτισμού, τα οποία σήμερα είναι πολύ απαραίτητα, σημαντικά και αναγκαία. Αξίζει η προσπάθεια αυτή των κατασκηνώσεων να τύχει της αγάπης και της συμπαραστάσεως όλων μας.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δες επίσης

Το 7ο Πειραματικό Γυμνάσιο στο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Τεχνολογίας 2024

Την Πέμπτη 18/4/24, η καθηγήτρια της Τεχνολογίας, κα Βράντζα Ελένη, με μία ομάδα μαθητών/τριών της ...

Αφήστε μια απάντηση