Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Ανεβάζει… στροφές στην προεκλογική του περιοδεία ο Θανάσης Λιούτας

Ανεβάζει… στροφές στην προεκλογική του περιοδεία ο Θανάσης Λιούτας

Ο άνθρωπος που έχει ήδη ξεκινήσει εντατικά και δυναμικά τις προεκλογικές περιοδείες και επισκέψεις είναι ο τρίτος στη λίστα υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας.
Εκεί που άλλοι υποψήφιοι δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει τις επαφές με τους πολίτες, ενόψει των εκλογών, ο κ. Λιούτας έχει οργανώσει και σχεδιάσει ήδη την προεκλογική τακτική του, με στόχο φυσικά την πρωτιά του κόμματός του που ενδεχομένως θα του δώσει και τη βουλευτική έδρα στο ν. Τρικάλων

Ετσι και χθες 1η Σεπτεμβρίου ο Θ. Λιούτας ήταν εντός και εκτός συνόρων του νομού.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου του πολιτικού του γραφείου
“Με επισκέψεις στα χωριά των Χασίων, στην περιοχή της Καλαμπάκας, συνέχισε την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου την προεκλογική του δραστηριότητα ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας ο οποίος αμέσως μετά, παραβρέθηκε στην επιτυχημένη 3η Γιορτή Κτηνοτρόφων στην Σαμαρίνα Γρεβενών μετά από πρόσκληση των διοργανωτών αλλά και του τοπικού βουλευτή κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη. Στην ίδια εκδήλωση παραβρέθηκε και ο βουλευτής Κοζάνης της Ν.Δ. Γιώργος Κασαπίδης με τον οποίο ο κ. Λιούτας συνδέεται με φιλία από τα φοιτητικά τους χρόνια.
Οι κτηνοτρόφοι αναγνώρισαν το ενδιαφέρον του κ. Λιούτα για τον κλάδο τους, το οποίο αποδείχθηκε έμπρακτα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με παρεμβάσεις του για την αντιμετώπιση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν (εξισωτική αποζημίωση κ.α.) αλλά και με προτάσεις για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας την οποία θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση για την αντιμετώπιση της κρίσης και την επιστροφή σε υγιή και βιώσιμη ανάπτυξη. Ο ίδιος σε δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να προστατευθεί η αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή υπογραμμίζοντας τις δεσμεύσεις του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Μεϊμαράκη ο οποίος τόνισε κατηγορηματικά ότι θα εξαιρεθούν οι αγρότες από το φόρο και την προκαταβολή 100% και ταυτόχρονα θα εξυγιανθεί ο ΟΓΑ, χωρίς να υπάρχει αυτή η τεράστια αύξηση, ο τετραπλασιασμός της εισφοράς στους ασφαλισμένους.
Ο κ. Λιούτας χαρακτήρισε το ζήτημα της φορολόγησης των αγροτών ως εθνικό αφού δεν αφορά μια κοινωνική ομάδα αλλά μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό για το σύνολο της ελληνικής παραγωγής”

.

Δες επίσης

Καθήλωσε το ακροατήριο της Αθήνας ο Κώστας Φαμίσης

Εξαιρετική ήταν η ομιλία του Κώστα Φαμίση στην εκδήλωση αφιέρωμα για την επιστροφή των γλυπτών ...

Αφήστε μια απάντηση