Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Αλέξανδρος Ρήγας: Κινείται νομικά εναντίον της Άννας Παναγιωτοπούλου!

Αλέξανδρος Ρήγας: Κινείται νομικά εναντίον της Άννας Παναγιωτοπούλου!

Στα άκρα η σχέση τους! «Σας απαγορεύω να αναφερθείτε με οιονδήποτε τρόπο δημοσίως στο πρόσωπό μου σε σχέση με την επίδικη υπόθεση».

Στην εκπομπή της Τετάρτης, ο Αλέξανδρος Ρήγας βγήκε τηλεφωνικώς στην εκπομπή “Καλημερούδια” για να μιλήσει για την απρόσμενη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα σε εκείνον και την Άννα Παναγιωτοπούλου. Ο σκηνοθέτης επισήμανε πως οι δυο τους έχουν μιλήσει και η διαμάχη τους προχωρεί προς εκτόνωση, ωστόσο με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, υπήρξε …αναζωπύρωση!

Η Άννα Παναγιωτοπούλου σοκάρει με την περιγραφή για τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον τρόπο που φέρεται να της πήρε το έργο!

Κόλαφος Ρήγα για Παναγιωτοπούλου! «Αδειάζει» την ηθοποιό για τις κατηγορίες για απάτη!

Έξαλλος ο Αλέξανδρος Ρήγας και νέο ξέσπασμα κατά της Άννας Παναγιωτοπούλου!

Άννα Παναγιωτοπούλου – Αλέξανδρος Ρήγας: Η εξέλιξη που ανατρέπει τα δεδομένα στην κόντρα τους!
Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο πρωινό, αυτή της Τετάρτης, ήταν και η τελευταία προσπάθεια για να αντιστραφεί το όλο κλίμα, και ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος περιμένε την ηθοποιό να ανακαλέσει. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έτσι ο Αλέξανδρος Ρήγας προχώρησε σε εξώδικο στο οποίο αναφέρεται…

«Αναφερθήκατε σε υποτιθέμενη κλοπή θεατρικού έργου από μέρους μου, πρόκειται για το θεατρικό έργο Glorious. Παρείχατε δημοσίως στον τηλεοπτικό αέρα τα στοιχεία της ταυτότητας μου και ισχυριστήκατε ψευδώς και ανακριβώς ότι δήθεν σας άφησα χωρίς δουλειά, όπως αφήσατε έμμεσα αλλά σαφέστατα να εννοηθεί με τους ψευδέστατους ισχυρισμούς σας. Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου αποκτήθηκαν νόμιμα με αγορά από το Λονδίνο, χωρίς καμία δική σας συμμετοχή. Εγώ κατέβαλα εξ’ ιδίων το χρηματικό ποσό για τα δικαιώματα του έργου και επακολούθησε συμφωνία προκειμένου να αναλάβει την παραγωγή ο κύριος Μαρουσούλης. Όλα δε τα παραπάνω αποδεικνύονται από νόμιμα παραστατικά. Επίσης η εντύπωση που δημιουργήθηκε από το μέσο τηλεθεατή για το πρόσωπο μου είναι ότι είμαι κλέφτης, απατεώνας, ανέντιμος ανήθικος, αναξιόπιστος και δικαστικά διωκόμενος.

«Είναι σαφές από τα παραπάνω ότι ο μοναδικός τρόπος στοιχειώδους αποκατάστασης της τρωθείσης τιμής και υπολήψεως μου είναι η προσφυγή μου στη δικαιοσύνη. Σας δηλώνω ότι προσφεύγω άμεσα στην αστική και ποινική δικαιοσύνη και συγκεκριμένα θα ασκήσω αγωγή για τη χρηματική ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που έχω υποστεί και θα καταθέσω μήνυση – έγκληση εναντίον σας για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης , παραλλήλως σας απαγορεύω να αναφερθείτε με οιονδήποτε τρόπο δημοσίως στο πρόσωπό μου σε σχέση με την επίδικη υπόθεση όπως έχει αυτή αποτυπωθεί εννοείται στη φαντασία σας και μόνο και όπως επιχειρήσατε ψευδώς και δολίως να τη μεταφέρετε στο τηλεοπτικό κοινό, σε διαφορετική περίπτωση αν δηλαδή προβείτε σε οποιαδήποτε δημόσια αναφορά στο πρόσωπό μου θα προσφύγω εναντίον σας ζητώντας και τη λήψη του κατάλληλου ασφαλιστικού μέτρου για τη στοιχειώδη προστασία μου με απειλή χρηματικής ποινής και προσωπικής κράτησης εναντίον σας».
Zappit.gr

Δες επίσης

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Σμπυράκης

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του ηθοποιού Γιώργου Σμπυράκη έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από ανάρτησή ...

Αφήστε μια απάντηση